Cel 100 tysięcy K. ostatnia szansa overalla.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Piter80
Pasjonat
Pasjonat

Re: Cel 100 tysięcy K. ostatnia szansa overalla.

Nieprzeczytany post autor: Piter80 »

Na to licze :D od 1,34 na edku z S siedze :D

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: Cel 100 tysięcy K. ostatnia szansa overalla.

Nieprzeczytany post autor: Midas »

esselite pisze:Po wakacjach zrobi się nerwowo i wtedy trzeba będzie zrewidowac nasze podejście do rynku, bo wahania będą kosmiczne. Dobre tradey. Co do longow, najtrudniej się nie skusić na realizację zysku, tylko czekać do końca na maksyma. Jednak wygaszenie qe3 wydaje się nieuniknione w tym roku i będzie niezła rzeźnia.
Mógłbyś rozwinąć myśl? Z racji braków w analizie fundamentów chętnie posłuchałbym opinii kogoś bardziej doświadczonego w tej sprawie :)

Pozdrawiam, Midas

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

co to jest qe3?
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Kimkolwiek pisze:co to jest qe3?
Tzw. Quantitative easing vol. 3 to kolejne rozwodnienie dolca i pewnie śmieszna reakcja rynków na to im bardziej gówniana waluta tym bardziej gówno warta a rynki szaleją na to paranoja dosłownie w normalnych warunkach... było by inaczej
"If music is dying musicians are killing it" - MP

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Mam prosbe, mogl by mi ktos napisac czy luki na nzdusd i nzdjpy zostaly domkniete wedlug ECNow otwierających sie o 19-20 czasu PLN ? bo wedlug brokerow otwierajacych sie o 23 czasu PLN owe luki jeszcze nie zostaly domkniete ale moze wczesniej przed 23 cena juz tam byla?

prosil bym o jak najszybszą odpowiedz bo jak idiota wjebalem sie dla tzw ''adrenalinki'' na domkniecie luki ktorej byc moze nie ma...

z góry dzieki

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

ja gram na PrimeXM i luka na n/j jest niedomknieta, a na nzdusd jest domknieta
ps. dzieki SEROL

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

overall

To pewnie grasz w armadzie (no chyba ze sie myle) tak jak i ja a tam rynek otwiera sie o 23, a ja potrzebuje info z ''otwarc'' o 19-20.... mialem kiedys platforme saxo ale juz mi wygasla ważność a jak teraz wchodze na ich stronke to servery padly co by sciagnac nowe demko...

chujoza bo nie wiem, czy zamykac ze stratą... ogolnie wejscia byly na maxa z dupy :) nie wiem co mnie kuzwa pchnelo by w ogole grac w dzien w ktorey nigdy nie gram (bo w nocy sie kur.. śpi :) ) i totalnie bez zasad na jakies jebniete domkniecie luki ktorych to od początku nie bylem pewien czy tak na prawde istnieją :) no ale cóż chwila slabosci :D na dodatek dopiero od dzis wieczor mialem przetestowac nowy system na realu a tu taki psikus kuzwa w stylu ''a co tam, se kurwa zagram, przeciez na pewno nie strace'' ;)

w kazdym badz razie dalej czekam na jakies info od kogos, no chyba ze znajde cos podobnego do saxo :)

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

overall

kolo 1200 sie waha obecnie wiec troche mnie to wkur ;) ale dostrzeglem ze byc moze wlasnie mamy retest LT na nzdusd na daily... ale nie wygląda to ciekawie, zwlaszcza, ze licze na spore wzrosty na audusd, caly tamten tydzien trzymalem sie tej koncepcji i nie wiem co mnie kurwa podkusilo :)

ogolnie nawet nie chce juz zarobic na tych pozycjach, TP są ustawione po cenie kupna bo wiem ze zwyczajnie odjebalem i nie zasluguję tutaj na zarobek :D trza byc samokrytycznym :D

dzieki za linka, zaraz sie zobaczy czy rynek sie otwiera tam wczesniej. (niestety nie dziala, cos im servery szwankują... )

pozdro

overall

To bedzie dla mnie niezla lekcja bo wlasnie zaraz legnie retest na nzdusd a do tego legnie również spadkowa LT na usdjpy (bo wątpie zeby wytrzymała po raz piąty) czyli wszystko przeciw moim zlotym strzałom :) trza bedzie przyjąć ten ''wygłup'' na klate.

edit. ehhh prawie 13 tysiecy zarejestrowanych użytkowników i nikt nie wie? brakuje pogaduch, tam chlopaki grywali na tego typu platformach ale juz i tak widze, ze H1 zakonczyli sie nad retestem (nzdusd) i nad LT(usdjpy) czyli zupelnie na niekorzyść nzdjpy... ja jebe a w tamtym tygodniu przed wczesnie zamknalem usdchf jak i audjpy a mialem trzymac w chuj dlugo, do tego gdy tamte zamknalem to postawilem na audusd longa i stwierdzilem ze nie bede zostawial na weekend... a tu kuzwa pokusa mnie lukowa dopadla na nzdusd, wrrrr :evil: zupelnie kurwa nie w moim stylu...

zamykam czesc bo nie ma sensu

jak by ktos mial jakies fajne stronki z wykresami ktore otwieraja sie wczesniej czyli o 19-20 to niech tutaj zapoda, bardzo bym prosil, wtedy przynajmniej jasna jest sytuacja luk.

pozdro :564:

ODPOWIEDZ