DayTrading: Piątek 30.08.2013
Re: DayTrading: Piątek 30.08.2013
o 18 00 wystąpienie usraków w sprawie Syrii ropka może ładnie bujać 

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

mozesz podac zrodlo?<°)))))>< pisze:o 18 00 wystąpienie usraków w sprawie Syrii ropka może ładnie bujać
TVN 24 Wystąpienie Kerrego o 18 30grafikk pisze:mozesz podac zrodlo?<°)))))>< pisze:o 18 00 wystąpienie usraków w sprawie Syrii ropka może ładnie bujać

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 50901.html
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

US GOVERNMENT SAYS IN SYRIA INTELLIGENCE ASSESSMENT THAT 1,429 PEOPLE KILLED IN CHEMICAL WEAPONS ATTACK, INCLUDING AT LEAST 426 CHILDREN

czyli bedzie atak?Czy dalej przepychanki?
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p612227atlanticos pisze:jak cierpliwie poczekasz to może nawet dwa "zera" dorzuciszBemowo1 pisze:
Żaba dał mi jeszcze trochę do myślenia.... jeżeli z flagi nie wyjdziemy górą to będzie zjazd 30 + jedno 0![]()
![]()
![]()
![]()
poniżej kompletna projekcja - rynek zweryfikuje za jakiś czas
rynek widać brutalnie się obszedł z twoimi analizami..... a chciałeś moją wiedzę testować.
Na edku W1 wskazuje dalszy zjazd w nadchodzącym tygodniu a i miesięczny sugeruje południe dosyć wyraźnie, ale w piątek NFP, w czwartek EBC, tydzień będzie ciekawy

Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
jaka wojna, co ty myślisz że armia Syryjska to jakieś hitlery co nie wiedzą iż zabijają rodaków?Piter80 pisze:czyli bedzie atak?Czy dalej przepychanki?
to zupełnie inna terminologia i kontekst
według mnie, atak na bazy musi być, a to czy al keida uczestniczyła w broni chemicznej to się okaże w kolejnym etapie
ten proces składa się z etapów, kolejnego nikt nie zna
Alez ja nie jestem po zadnej ze stron.Poprostu ciekawi mnie Wasze zdanie.Co myslicie o ataku.Czy moze sie odbyc w ten weekend?bo nie wiem czy zostawic pozycje na weekend 

ja zostawiam... myślę, że na prężeniu muskuł się skończy - w przyszłym tygodniu ma być szczyt G20 w Rosji wiec raczej nie będą sobie psuli imprezki....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
w sumie racja
wylaczam platforme i nie odpalam do poniedzialku.SL oczywiscie na miejscu