BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

wczorajszy usd/jpy niestety wyszedłem dzisiaj ponowiłem. Załuję cały czas bo wczoraj tak mnie kusiło wejście w eur/aud i eur/nzd na sell teraz już narazie za późno trzeba czekać na korektę o ile będzie, jak dzisiaj ładnie zamkną to w najbliższym czasie na tych parach widzę kierunek down a jak wspominałem kiedyś fajnie wiedzieć w jaką stronę idą wówczas można sobie dokładać po korektach, no nic obserwujemy, dzisiaj będzie dym o 14:30
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Też wczoraj wyszedłem z ujka przed pójściem do pracy :wall: Do tego złapałem jednego (głupiego) sl'a.
Dzisiaj na razie nic. Jedynie na demo. Patrze na audchf (znowu) jak zrobią jedną z opcji które zaznaczyłem to może się skuszę. A jak to wypali to może jakieś buy.
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Ja tak jak pisalem 2 dni temu eur usd up

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

teraz chyba czas na mała korektę, podoba mi się jak chodzi usd/jpy od wczoraj można wchodzić i wychodzić i wchodzić na nowo :)
Wiesz bfx ja jestem nastawiony na sell na eur/aud i eur/nzd ale teraz chyba robią korektę, mam nadzieję, że dojdą tam gdzie chcesz wchodzić buy w aud/chf ale moim zdaniem nie dojdą, nie wiem czemu tak myślę, ale ogólnie ja uważam, żę się zesrają dalej bez większej cofki, z drugiej strony 14:30 dane i może być tak że w parę sekund dojdą tam gdzie mają i dopiero sru, no nic trza uważać :)
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Spróbuje się podpiąc pod usdjpy :D
Wiesz bfx ja jestem nastawiony na sell na eur/aud i eur/nzd
Widze ten sam kierunek ale jak daja to korektę też można brac.

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ral1n »

Panowie, jak widzicie pomysł automatyzacji tego podejścia do gry (BO/FBO)? W kategoriach czysto teoretycznych?

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Trader1 pisze:Ja tak jak pisalem 2 dni temu eur usd up
Zapowiada sie na SL.... szkoda - ciagle trzymam ale kiepsko to wyglada

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Trader1 pisze: Zapowiada sie na SL.... szkoda - ciagle trzymam ale kiepsko to wyglada
Trzymasz dalej? Mnie nie stac na tak duże sl-e :D Mają po co wrócic do góry tylko pytanie ile jeszcze spadną..
Moja próba grania korekty na audchf zakończyła się na +3. Dobrze, że nie sl :D

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Tak trzymam ciagle jeszcze nie przebili mojego punktu x ale jest ciężko. duzy Sl to jest pojecie względne zależy z jakiego interwalu grasz i jakimi pozycjami w stosunku do depo ... można stracić tyle samo na 10pipsach i tyle samo na 100 pipsach SL.
Niestety wszedłem bez potwierdzenia na mniejszych interwalach - tzn bylem tak przekonany, ze pojda up, nie miałem cierpliwość na czekanie - jeszcze jestem w grze -jeszcze mam nadzieje, ze pójdzie po mojemu - spadać tez ciągle nie moga.
Zresztą jak dla mnie jeszcze nie ma czystego wejsca w sell - jeszcze troszkę musiało by sie wydarzc.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Trader1 pisze:Tak trzymam ciagle jeszcze nie przebili mojego punktu x ale jest ciężko. duzy Sl to jest pojecie względne zależy z jakiego interwalu grasz i jakimi pozycjami w stosunku do depo ... można stracić tyle samo na 10pipsach i tyle samo na 100 pipsach SL.
Tak, wiem. Żarcik :D
Fajnie jakby zrobili fbo na eurgbp.
Obrazek
Poza tym patrze na usdjpy- dól, eurusd- góra, audchf- góra i nzd- góra tylko nie wiem z którą walutą, może usd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ