Mam pytanie czy na BRE Forex ECN można skalpować, jeżeli tak to jakie są tego warunki i jaki jest minimalny czas trzymania pozycji?
Dzięki za odpowiedź

zgadza sie byla awaria ale dlaczego nie powiadomiali o awarii tylko siedzieli cicho jak myszy pod miotla....kosmowariat pisze:Była awaria. Od godziny 23 do ~0:30 platforma nie działała
Edit: oczywiście już śmiga

Czy jakikolwiek broker chwali się od razu na forum lub urządza kampanię, że miał awarie? Nie przesadzajmyzgadza sie byla awaria ale dlaczego nie powiadomiali o awarii tylko siedzieli cicho jak myszy pod miotla....
 .
.Niegłupi pomysł.Czy jest możliwość dostępu do tych analiz przez HTML, aby łatwo dało się skopiować interesujące nas fragmenty oraz obrazki od razu (bez klikania) w trochę większym rozmiarze? Może by NewsManager w kolejnej wersji BSO umożliwiał wyświetlenie wiadomości w przeglądarce po kliknięciu na odpowiedni przycisk?
1) po pierwsze nigdzie nie napisalem ze maja sie chwalic na forum....raposo pisze:zgadza sie byla awaria ale dlaczego nie powiadomiali o awarii tylko siedzieli cicho jak myszy pod miotla....
Czy jakikolwiek broker chwali się od razu na forum lub urządza kampanię, że miał awarie? Nie przesadzajmy.
Ogólnie BRE i tak wyjątkowo rzadko wypowiada się na forum jednak myślę, że to dobrze. Lepiej żeby skupiali się na swojej robocie.
nie przesadzaj...raposo pisze:Gdyby brokerzy mieli jeszcze wysyłać maile o awarii to niektórzy by chyba musieli zatrudnić dodatkowe osoby, które zajmowałyby się tylko tym. Popadasz już w skrajności, bo BRE zmieniło warunki dot. mikrolotów.
Wystąpiła awaria? Ucierpiałem? Piszę reklamacje i jeśli wina leżała po stronie brokera to na pewno zostanie rozpatrzona pozytywnie. Tak to działa. Nie ma nic pomiędzy. Nie tylko w BRE ale u każdego brokera FX. Tak było od lat i nic się nie zmieniło. Nie odrywajmy się od rzeczywistości.