Mam pytanie czy na BRE Forex ECN można skalpować, jeżeli tak to jakie są tego warunki i jaki jest minimalny czas trzymania pozycji?
Dzięki za odpowiedź

zgadza sie byla awaria ale dlaczego nie powiadomiali o awarii tylko siedzieli cicho jak myszy pod miotla....kosmowariat pisze:Była awaria. Od godziny 23 do ~0:30 platforma nie działała
Edit: oczywiście już śmiga
Czy jakikolwiek broker chwali się od razu na forum lub urządza kampanię, że miał awarie? Nie przesadzajmyzgadza sie byla awaria ale dlaczego nie powiadomiali o awarii tylko siedzieli cicho jak myszy pod miotla....
Niegłupi pomysł.Czy jest możliwość dostępu do tych analiz przez HTML, aby łatwo dało się skopiować interesujące nas fragmenty oraz obrazki od razu (bez klikania) w trochę większym rozmiarze? Może by NewsManager w kolejnej wersji BSO umożliwiał wyświetlenie wiadomości w przeglądarce po kliknięciu na odpowiedni przycisk?
1) po pierwsze nigdzie nie napisalem ze maja sie chwalic na forum....raposo pisze:zgadza sie byla awaria ale dlaczego nie powiadomiali o awarii tylko siedzieli cicho jak myszy pod miotla....
Czy jakikolwiek broker chwali się od razu na forum lub urządza kampanię, że miał awarie? Nie przesadzajmy.
Ogólnie BRE i tak wyjątkowo rzadko wypowiada się na forum jednak myślę, że to dobrze. Lepiej żeby skupiali się na swojej robocie.
nie przesadzaj...raposo pisze:Gdyby brokerzy mieli jeszcze wysyłać maile o awarii to niektórzy by chyba musieli zatrudnić dodatkowe osoby, które zajmowałyby się tylko tym. Popadasz już w skrajności, bo BRE zmieniło warunki dot. mikrolotów.
Wystąpiła awaria? Ucierpiałem? Piszę reklamacje i jeśli wina leżała po stronie brokera to na pewno zostanie rozpatrzona pozytywnie. Tak to działa. Nie ma nic pomiędzy. Nie tylko w BRE ale u każdego brokera FX. Tak było od lat i nic się nie zmieniło. Nie odrywajmy się od rzeczywistości.