BO & FBO
Re: BO & FBO
Wydaje mi sie ze jakby nie byli silni i jak mocno chieli by isc up to reakcja na ten poziom i tak bedzie i po tej reakcji bedzie mozna wywnioskowac czy to juz dol czy jeszcz idziemy up
Tylk8 nie jestem pewien bo pisze ztableta czy ten poziom zostal juz osiagniety, jezeli dojda do niego to na 90% jakas reakcja nastapi .
Pewnie jutro na danych bedzie wiadomo
Tylk8 nie jestem pewien bo pisze ztableta czy ten poziom zostal juz osiagniety, jezeli dojda do niego to na 90% jakas reakcja nastapi .
Pewnie jutro na danych bedzie wiadomo
Aż wszystkie indyki pochowałem, pousuwałem ze wszystkich wykresów, na których pracuję. 

Ral1n Ty ogólnie pokazujesz na swoich zrzutach, że działa FBO i BO czy to są Twoje wejścia?
Ja dzisiaj siedzę w kilku trejdach narazie jest dobrze ale zobaczymy co na danych zrobią, nic nie daję po nie chcę zapeszać ale liczę na ostatnie maksy na ejku i gejku narazie idą po myśli, zaraz muszę wychodzić i tylo będę co jakiś czas z kom nadzorować.
A jeżeli chodzi o Edka to w ogóle odpuszczam narazie chyba że coś sensownego bedzie wg mnie są w takim miejscu że nie bedą wiedzili co zrobić i będą motać góra dół i tak dalej i końcu jezeli chodzi o mnie to będzie tak że się zesrają w dół po jakimś czasie.
Ja dzisiaj siedzę w kilku trejdach narazie jest dobrze ale zobaczymy co na danych zrobią, nic nie daję po nie chcę zapeszać ale liczę na ostatnie maksy na ejku i gejku narazie idą po myśli, zaraz muszę wychodzić i tylo będę co jakiś czas z kom nadzorować.
A jeżeli chodzi o Edka to w ogóle odpuszczam narazie chyba że coś sensownego bedzie wg mnie są w takim miejscu że nie bedą wiedzili co zrobić i będą motać góra dół i tak dalej i końcu jezeli chodzi o mnie to będzie tak że się zesrają w dół po jakimś czasie.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Czerwinek - na tym terminalu nie mam możliwości pokazania trade'a a'la z MT4.
Nie zawracam już gitary.
Powodzenia.

Nie zawracam już gitary.
Powodzenia.

Wiecie co wczoraj piekny dzień miałem na FX, nawet nie o to chodzi, że dużo pipsów do przodu ale to, że mniej więcej wiedziałem co zrobią, prawie każdy ruch ich przewidziałem druga sprawa, że trejder jeszcze do dupy i nie potrafię często wyjść i dołożyć na korekcie ale wszystko ku temu zmierza. Wczoraj też tak naprawdę poczułem i zrozumiałem słowa Thoreza, że jeżeli to ogarniesz i widzisz jak rynek działa to może być tak że już nigdy nie będziesz tracił, choć do tego jeszcze długa droga choć krótsza niż jakiś czas temu. Daję kilka zrzutów wczorajszych jednak wejść było trochę więcej ale ogólnie jest nie do ogranięcia co wczoraj czułem grając na FX
W następnym poście bo tutaj tylko 3 zrzuty można dać pokażę jak pięknie ejek chodził 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Brawo czerwinek! Aż miło popatrzec. Brawo
Co myślisz o tym?

Co myślisz o tym?
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
obiecany zrzut ejka, wszystko jak w zegarku, chodzi tyle razy FBo aż doszli do najważniejszego celu, co dalej będzie nie wiem 

Myslę że może to być dobre wejści, mimo wszystko SL bym zrobił pod tym FBO minimalnie a pierwsze TP trochę niżej tam gdzie przebili tę małą biała świeczkę tam wg mnie powinni dojść to z analizy tak na szybko.bfx pisze:Brawo czerwinek! Aż miło popatrzec. Brawo![]()
Co myślisz o tym?
EDIT: Tylko wiesz trzeba uważać idealnie by było jaky to FBO było na tym minimum na dole po lewej stronie.
Ostatnio wolę analizy z D1 lub W1 to określenia kierunku i gdzie idą a potem szukam wejść ostatnio sporo, jeżeli dobrze obiorę kierunek to mam spokój psychiczny, jeżeli robią korektę to ja jestem cały czas uśmiechnięty bo wiem że to dobra okazja do wejścia po lepszej cenie.