BO & FBO
Re: BO & FBO
Jak dla mnie na edku super bylo by gdyby spadli jeszcze jakies 40 pipsow i pozniej dali sygnal na L .
Mysle sell juz jest wypalone i raczej bede sie bronil przed wcisnieciem guzika sprzedaj.
Mysle sell juz jest wypalone i raczej bede sie bronil przed wcisnieciem guzika sprzedaj.
Dałem S na tym AUD CAD o którym pisałem. Cena jest dość niezdecydowana ale trzymam. Miałem kilka wątpliwości czy otwierać ale w sumie to wątpliwości mam przeważnie a sygnałów mam na tyle mało, że trzeba grać 
Mam problem z określeniem TP bo pierwsze bezpieczne powinno być 40p a następne po ponad 100... Przy 40p. słabe RR ale jeśli cena się tam zakisi to wyjdę z trejdu

Mam problem z określeniem TP bo pierwsze bezpieczne powinno być 40p a następne po ponad 100... Przy 40p. słabe RR ale jeśli cena się tam zakisi to wyjdę z trejdu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spiesz się powoli.
Ja dzisiaj takie coś.
Poza tym też łapałem edka ale wymiękłem zanim polecieli w dół. Zamknąłem na +10.

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
bfx fajnie to wyłapałeś.
Moje wczorajsze Aud Cad nie wypaliło, złapałem SL. Dziś Nzd Usd odrobiło + trochę do przodu. Nie dotrzymałem do końca, 12p zostawiłem a szkoda.
Moje wczorajsze Aud Cad nie wypaliło, złapałem SL. Dziś Nzd Usd odrobiło + trochę do przodu. Nie dotrzymałem do końca, 12p zostawiłem a szkoda.
Spiesz się powoli.
Edek w/g wcześniejszej analizy o ktorej pisalem tu na forum... Wejscie troche zbyt wczesne gdyz nie moglem obserwowac wykresu a z limitow staram sie nie grac... tak jak pisalem kilka postow wczesniej mialem zamiar wejsc te 40 pipsow nizej.
Ogolnie to czekam na duze sell.. ale jeszcze nie teraz musi byc duzy bardzo duzy sygnal... jak na razie jak spadnie to bede gral tylko longi (krotkoterminowe).
Troszke zmienilem system gram jak narazie tylko eur/usd..
Jak sie wdroze moze doloze inne pary (musze troszke potrenowac zeby nabrac wprawy)
Pozdrawiam i morza pipsow
Ogolnie to czekam na duze sell.. ale jeszcze nie teraz musi byc duzy bardzo duzy sygnal... jak na razie jak spadnie to bede gral tylko longi (krotkoterminowe).
Troszke zmienilem system gram jak narazie tylko eur/usd..
Jak sie wdroze moze doloze inne pary (musze troszke potrenowac zeby nabrac wprawy)
Pozdrawiam i morza pipsow

Dziś jedno zagranie - USD CAD. Raczej nieudane chociaż na plus. W trakcie sygnału spałem mimo to wszedłem spóźniony chociaż TP ciężko było wyżej ustawić żeby to spóźnione wejście się opłacało. . Dałem więc niskie TP a i tak do niego nie dotrzymałem.
Mam pytanie: czy bierzecie pod uwagę a jeśli tak to w jakim stopniu świece niedzielne z D1. Wg logiki niedzielne świece są niewiele warte ale może się mylę. Wiem, że profesjonalne podejście do ZL i FBO nie uwzględnia tak naprawdę cen max czy min. w danym czasie ( H1, H4, D1 itp) bo liczy się zachowanie ceny na określonych poziomach ale ja bez zwykłych kresek naniesionych na wybiciach danego TF sobie nie radzę.
Mam pytanie: czy bierzecie pod uwagę a jeśli tak to w jakim stopniu świece niedzielne z D1. Wg logiki niedzielne świece są niewiele warte ale może się mylę. Wiem, że profesjonalne podejście do ZL i FBO nie uwzględnia tak naprawdę cen max czy min. w danym czasie ( H1, H4, D1 itp) bo liczy się zachowanie ceny na określonych poziomach ale ja bez zwykłych kresek naniesionych na wybiciach danego TF sobie nie radzę.
Spiesz się powoli.
ja wczoraj walczyłem na aud/nzd, wejścia bardzo dobre jednak brak wiary i konsekwencji, wyszedłem na wieczór bo nie chciałem na noc trzymać, ale lekko mnie to wkur.. jak dzisiaj rano zobaczyłem co by się stało 

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Ja jestem poza rynkiem do września, nawt nie odpalam platformy. O ile lipiec był jeszcze jako taki jeśli chodzi o zmienność na fx to w sirpniu kompletna flauta co tylko przysparza niepotrzebnego stresu, a przeciez są wakacje i trzeba się wyluzować 

Chcesz o tym porozmawiać ?czerwinek pisze:ja wczoraj walczyłem na aud/nzd, wejścia bardzo dobre jednak brak wiary i konsekwencji, wyszedłem na wieczór bo nie chciałem na noc trzymać, ale lekko mnie to wkur.. jak dzisiaj rano zobaczyłem co by się stało

screen capture freeware