DayTrading: Czwartek 15.08.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 15.08.2013
wakacje, mniejsza płynność, na rynku mogą dziać się dziwne rzeczy...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
na kablu chyba realizuje się ten scenariusz http://comparic.pl/wp-content/uploads/2 ... bofa-6.png
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Macie takie coś na złocie w h4? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
ten zjazd do dołu po dzisiejszych danych spowodował że od 1.34 mieliśmy 5-falową strukturę w dół... możliwe że jesteśmy na etapie 2 fali, jeśli taki scenariusz by się sprawdził to 3 będzie jak skok do studni 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Właśnie o to samo chciałem zapytaćatlanticos pisze:ten zjazd do dołu po dzisiejszych danych spowodował że od 1.34 mieliśmy 5-falową strukturę w dół... możliwe że jesteśmy na etapie 2 fali, jeśli taki scenariusz by się sprawdził to 3 będzie jak skok do studni

Na h1 mamy spadajaca gwiazde:-)
ja to zaczynam miec wrazenie ,ze banki oficjalanie podaja pozycje jakie maja ale z 2mi otwieraja przeciwstawne 5 razxy wieksze bo jak wystlumaczyc ciagle zamykanie stopow grubasom ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- atlanticos
- Maniak
właśnie to mnie martwi cały czaspaki pisze:Właśnie o to samo chciałem zapytaćatlanticos pisze:ten zjazd do dołu po dzisiejszych danych spowodował że od 1.34 mieliśmy 5-falową strukturę w dół... możliwe że jesteśmy na etapie 2 fali, jeśli taki scenariusz by się sprawdził to 3 będzie jak skok do studniA opcja tworzenia wzrostowej fali 5, której Wam brakowało?

powiem szczerze... ten potencjalny rgr psuje mi strasznie wersje z falą 5... jakbyśmy go zanegowali i wyszli powyżej 3400 to byłoby mi łatwiej, a tak kusi gra pod niego bo do wyjęcia na niewielkim ryzyku dużo pipsów... - rynek wkrótce zweryfikuje
kabel i euraud - objęcie bessy zaliczone
edkowi zabrakło 0,4 p.
edkowi zabrakło 0,4 p.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak
na obecną chwilę edka widzę tak... rgr przesłania mi wizję, ale jak tu pod coś takiego nie spróbować 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.