ruch edzia na ogół hedżuje udsjpy, obecnie sytuacja jest korzystna dla niedźwiedzi na ujCiapul pisze:"optymalny - najlepszy w świetle wybranych kryteriów" nie może coś być bardziej najlepsiejsze lub mniej - może być jedynie optymalnepr7emo pisze:inaczej mówiąc optymalniejsza temperatura
DayTrading: Czwartek 15.08.2013
Re: DayTrading: Czwartek 15.08.2013
jego prawo...J_B pisze:pan Rogalski twierdzi że ...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
Dla mnie teraz na KIWI jest decydujący moment... Właśnie jesteśmy na ciekawym poziomie...
-- Dodano: czw 15-08-2013, 9:36 --
Czy ktoś jeszcze widzi jakąś opcje na S na kablu po ty danych? Pewnie nie .... Moja analiza pokazuje mi S ... Ale dane sporo lepsze ... Staram się nie grać pod lecz to różnie bywa ... z rynkiem
Czy ktoś jeszcze widzi jakąś opcje na S na kablu po ty danych? Pewnie nie .... Moja analiza pokazuje mi S ... Ale dane sporo lepsze ... Staram się nie grać pod lecz to różnie bywa ... z rynkiem
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- zastapmnie
- Pasjonat
mocny opór przed kablem, ale dane też mocne...
lukę zrobili, to może ją wpierw zamkną
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Bardzo dobre dane. Ja by zwrócił uwagę jeszcze na GBP/AUD. Jest dużo miejsca na długoterminowe wzrosty.zastapmnie pisze:mocny opór przed kablem, ale dane też mocne...
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
kabel ciągnie na strych... ciekawe czy po 14.30 tez bedzie taki chetny 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Jak wczoraj klikałem Ujek po korekcie UP .
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 40-10.html
Oby tak było bo lipa będzie jak spadnie
To może Edek runie w końcu
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 40-10.html
Oby tak było bo lipa będzie jak spadnie

To może Edek runie w końcu

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Runie - tym lepiej dla GBP/AUDTommy_Boss pisze:To może Edek runie w końcu

NIe runie - GBP/AUD to cross

Jak na razie idzie po mojej myśli

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Witam wszystkich. Jakie macie plany do USD/CHF i USD/CAD ? Mam na razie "S"
- harymilloki
- Maniak
NA KIWI ładnie się zamknęła świeczka na h4... Raczej pod spadki...
-- Dodano: czw 15-08-2013, 12:12 --
Na USD/JPY widzę UP
-- Dodano: czw 15-08-2013, 12:12 --
Na USD/JPY widzę UP
"cierpliwość popłaca..."