BO & FBO
Re: BO & FBO
Ja będę czekał na jakiś układ w okolicach 130 na kontynuacja UP, bo ejek to jak już tak ruszy to lubi te 300p zrobić.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Bez komentarza

No skoda, ładnie polecieli. Jak myślisz, dobrym pomysłem było granie teraz od dołu w kierunku BO który zrobili po twoim wyjściu? Tak czy siak ładne wejście!DigitalSmoke pisze:Bez komentarza![]()
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Dzisiaj już bym tego nie ruszał, co innego jutro rano po otwarciu Londynu jeśli będzie ładne FBO od dołu i ładna na nie reakcja.
Sorry, poprawię się. ObiecujęMidas pisze:
Cieszę się Pozytyw, że pomogłemMógłbyś tylko częściej na skype'a wchodzić

Wczorajszy USD CAD doszedł do TP. Gdybym jednak powtórnie widział taką sytuację to TP wynosiłoby nie prawie 50p ale ok. 30.
Na tej parze cena dochodzi do ważnych poziomów. Jeśli zrobi na którymś FBO to wejdę w S o ile nie przegapię. Granie w oparciu o ZL z D1 daje niewiele sygnałów a do tego dodatkowe wymogi jak FBO, spadek + cofka sprawiają, że czasem dwa, trzy dni ciężko się w coś wpiąć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spiesz się powoli.
Hmm czym była podyktowana twoja decyzja o zamknięciu pozycji?DigitalSmoke pisze:Bez komentarza![]()
DigitalSmoke zawsze grasz na max zasięg azjatów? Oczywiście po fbo? Tzn. chodzi mi o to czy max traktujesz jako ważny poziom sam w sobie czy muszą być spełnione również inne warunki? Bardzo ładnie wyglądają Twoje trejdy.
Spiesz się powoli.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Brakiem wiary że uda im się wybić tego rezista. Już rano się wbijałem w S w podobnym miejscu, ale po dobrym ZEW wybili mi BE, więc sam rozumiesz.Nemojimmy pisze:Hmm czym była podyktowana twoja decyzja o zamknięciu pozycji?DigitalSmoke pisze:Bez komentarza![]()
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Dzisiaj grałem na wybicie i na zjazd o podobnym zasięgu jak na scr, ale wyszło jak wyszło a powody w poście powyżej.pozytyw pisze:DigitalSmoke zawsze grasz na max zasięg azjatów? Oczywiście po fbo? Tzn. chodzi mi o to czy max traktujesz jako ważny poziom sam w sobie czy muszą być spełnione również inne warunki? Bardzo ładnie wyglądają Twoje trejdy.
ja wszedłem w jedną mniej lubianych przeze mnie par aund/nzd ale ważne że z wąskim SL ciekawy jestem czy uda mi się na coś troszkę dłuższego załapać. Wszedłem również sell w edka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz