DayTrading: Wtorek 13.08.2013
Re: DayTrading: Wtorek 13.08.2013
znaczy sie bedzi chiał dobrze gospodarece zrobić
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ważniejsze USA: sprzedaż detaliczna + sama sensja (jak zakończą świecę dzienną... potwierdzenie wybicia w dół czy może powrót?)zypon pisze:i co ? na edku to koniec reakcji na dane ?
-- Dodano: 13 sie 2013, 11:55 --
atlanticos pisze:70% siedzi w S - uważam ze wycieczka na 3340 trochę za krótka żeby to wyciąć...3370 jest wybita wczoraj przyspieszona linia trendu krótkoterminowa i tam sądzę że mogą dojechać... poza tym nadal brakuje mi 5 podfali... zobaczymy... ale spadki teraz to byłoby za łatwo wg mnieCiapul pisze:m30 jak najbardziej, to z H1 - jakos tak nie do konca przemawiają do mnie formacje tworzone na cieniach... wole jak to jednak na korpusie się dzieje...atlanticos pisze:a moze podwójne dno intraday na m30 i h1?![]()
![]()
Ale chłopaki wcześniej chyba na S czekają więc to podwojne dno mogłoby im humory popsuc ...
w 90% przypadków większość jest na S, czy to wzrosty czy to spadki

ide na siłownie wracam o 14 i niech się kur** mać w końcu sytuacja na tym edku wyklaruje
poćwicz silne nerwyzypon pisze:ide na siłownie

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na stresa gram na gitarze,mi pomaga bo ręce mam zajęte
ale domownicy robią się agresywni
na ujku moje minimum 

Byka łapiemy za rogi,a za co złapać misia?
co Cię nie zabije to Cię wzmocni
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Coś mi się widzi że Banksterka nie dopuści do realizacji RGR-a na H1
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
h1, trójkąt wzrostowy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
raczej retest LT...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a to ciekawe ciekawe...