DayTrading: Wtorek 13.08.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 13.08.2013
To teraz niech zrealizują RGR na Edku - H1 i będzie cacy

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- krzychu3_1989
- Pasjonat

tak właśnie bym to widziałTommy_Boss pisze:To teraz niech zrealizują RGR na Edku - H1 i będzie cacy![]()
![]()
z tego wynika że sprzedaż detaliczna w US będzie dzisiaj decydująca...zypon pisze:i co ? to koniec reakcji na dane ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak

ja wczoraj pisałem że okolice 3370 dopiero szukac S na edku ... bardziej niecierpliwi z mocnym depo moga szukac na 3340... na H1 i H4 widzę jeszcze dziś wzrosty ale to tylko moja własna opinia... D1 oczywiscie spadki wiec pewnie dziś popoludniu jak podbijemy lub jutro dopiero wyjdziemy pod linie trendu i cel 1.32, ale do momentu jak jestesmy ponad linia trendu kilkutygodniową i ktos nie wszedl w S na szczycie to teraz uwazam ze powinien dac sobie na HOLD 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
A może podwójny szczyt z D1 ?Tommy_Boss pisze:To teraz niech zrealizują RGR na Edku - H1 i będzie cacy![]()
![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak

a moze podwójne dno intraday na m30 i h1?Ciapul pisze:A może podwójny szczyt z D1 ?Tommy_Boss pisze:To teraz niech zrealizują RGR na Edku - H1 i będzie cacy![]()
![]()
Kabel zaczyna....
raczej dobrze mówisz, powinni jeszcze spenetrować coś wyżej przed odjazdem na południe.
m30 jak najbardziej, to z H1 - jakos tak nie do konca przemawiają do mnie formacje tworzone na cieniach... wole jak to jednak na korpusie się dzieje...atlanticos pisze:a moze podwójne dno intraday na m30 i h1?![]()
![]()
Ale chłopaki wcześniej chyba na S czekają więc to podwojne dno mogłoby im humory popsuc ...
- atlanticos
- Maniak

70% siedzi w S - uważam ze wycieczka na 3340 trochę za krótka żeby to wyciąć...3370 jest wybita wczoraj przyspieszona linia trendu krótkoterminowa i tam sądzę że mogą dojechać... poza tym nadal brakuje mi 5 podfali... zobaczymy... ale spadki teraz to byłoby za łatwo wg mnieCiapul pisze:m30 jak najbardziej, to z H1 - jakos tak nie do konca przemawiają do mnie formacje tworzone na cieniach... wole jak to jednak na korpusie się dzieje...atlanticos pisze:a moze podwójne dno intraday na m30 i h1?![]()
![]()
Ale chłopaki wcześniej chyba na S czekają więc to podwojne dno mogłoby im humory popsuc ...