tak właśnie bym to widziałTommy_Boss pisze:To teraz niech zrealizują RGR na Edku - H1 i będzie cacy![]()
![]()
z tego wynika że sprzedaż detaliczna w US będzie dzisiaj decydująca...zypon pisze:i co ? to koniec reakcji na dane ?
A może podwójny szczyt z D1 ?Tommy_Boss pisze:To teraz niech zrealizują RGR na Edku - H1 i będzie cacy![]()
![]()
a moze podwójne dno intraday na m30 i h1?Ciapul pisze:A może podwójny szczyt z D1 ?Tommy_Boss pisze:To teraz niech zrealizują RGR na Edku - H1 i będzie cacy![]()
![]()
m30 jak najbardziej, to z H1 - jakos tak nie do konca przemawiają do mnie formacje tworzone na cieniach... wole jak to jednak na korpusie się dzieje...atlanticos pisze:a moze podwójne dno intraday na m30 i h1?![]()
![]()
70% siedzi w S - uważam ze wycieczka na 3340 trochę za krótka żeby to wyciąć...3370 jest wybita wczoraj przyspieszona linia trendu krótkoterminowa i tam sądzę że mogą dojechać... poza tym nadal brakuje mi 5 podfali... zobaczymy... ale spadki teraz to byłoby za łatwo wg mnieCiapul pisze:m30 jak najbardziej, to z H1 - jakos tak nie do konca przemawiają do mnie formacje tworzone na cieniach... wole jak to jednak na korpusie się dzieje...atlanticos pisze:a moze podwójne dno intraday na m30 i h1?![]()
![]()
Ale chłopaki wcześniej chyba na S czekają więc to podwojne dno mogłoby im humory popsuc ...