DayTrading: Poniedziałek 12.08.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.08.2013
wszytko, ok ale jak widać cena jest przy obiciu od kanłau, raczej skupiam się na szukaniu sygnałów pozostania badz opuszczenia kanału.... reszta to wróżby..
do spadków jak i do wzrostów, pewnie jeszcze zobaczymy cenę 1,334, tam moim zdaniem jest kolejny bastion, jeśli kanał się obroni
do spadków jak i do wzrostów, pewnie jeszcze zobaczymy cenę 1,334, tam moim zdaniem jest kolejny bastion, jeśli kanał się obroni
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Pytanie nowicjusza: gdzie można sprawdzić te opcje?BOCZEK pisze:edek jest zdecydowany bardziej niż myślisz, sprawdz sobie gdzie na dzis są opcje
Bardzo miły dzionek jak do tej pory 

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- tyler_durden
- Gaduła
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
JEST???BOCZEK pisze: skupiam się na szukaniu sygnałów pozostania badz opuszczenia kanału....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak myślę!
Tak myślę!
- zastapmnie
- Pasjonat
na forex-ie dzisiaj dzień zwany męczydupą
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
ruszymy dziś na edku wyżej? bo zastanawiam sie czy gasić już eLki ;/
oczywiście, cierpliwości