DayTrading: Piątek 09.08.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 sie 2013, 00:00

Wzrost
10
26%
Bez zmian
4
11%
Spadek
24
63%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
czango
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 09.08.2013

Nieprzeczytany post autor: czango »

Jak zwykle piątek kończy się realizacją zysków , stąd ten lekki spadek edka . Technicznie spadki są bardzo prawdopodobne , ale nie napalałbym się jeszcze na tłuste eski . Za mało to dzisiaj spadło , żeby mieć pewność . Dopiero jak zacznie stukać i pukać w 1.3300 to można się pokusić o większe eski .
Obrazek
It' s ok to lose money , we can make it back , but lose the balls and it's game over .

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Moja analiza edka ...

-- Dodano: sob 10-08-2013, 12:33 --

Kabel... Można by stwierdzić że widać na wykresie podwójny dołek, lecz nie bardzo mi się podoba ten cypel :) pomiędzy dwoma dołkami... Może wypowie się ktoś bardziej doświadczony. Ja obstawiam spadek... Ale wiele razy już obstawiałem i to były błędne decyzje zresztą pewnie jak niejeden z was. :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Bemowo1 pisze:
Ciapul pisze:teoria Ryśka ma jak najbardziej sens. Moim zdaniem nie wybije wyżej niż 3414. Skończy się conajwyżej podwójnym szczytem, chyba że poleci z dzisiejszych poziomów za sprawą objęcia bessy. Dla mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na S. To samo kabel ...
ani na edku ani na kablu S nie widzę

Witam jestem tu nowy i nie chce za bardzo wchodzić w złym stylu, w to forum, podzielam opinie Bemowa, widze longi na kablu i na edku, natomiast na ujku i ejku spadki.Jestem eliotowcem i raczej na podstawie fal analizuje, czytając to forum troche mi sie spodobało, Pozdrawiam wszyskich Tomasz

Awatar użytkownika
Fantômas
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fantômas »

Jesli to prawda to zlym stylem nalezaloby nazwac to wejscie : http://comparic.pl/listings/morgan-stan ... je-eurusd/ ;)
I saw you twice...
Try again.

movinghead
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: movinghead »

U mnie 3 ważne rzeczy przeważają za tym że czas na SHORT-y
jak będzie w praktyce... zobaczymy
zależy od tego co okaże sie w najbliższym tygodniu
tak w sumie nie ma wyraźnego sygnału ani dla L ani dla S
dlatego wolałbym przyjrzeć sie nadchodzącemu tygodniu.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Fantômas pisze:Jesli to prawda to zlym stylem nalezaloby nazwac to wejscie : http://comparic.pl/listings/morgan-stan ... je-eurusd/ ;)
Zawsze zastanawiałem się czy takie informacje nie mają na celu spowodowania tzw. owczego pędu (wiekszość ma zająć pozycję krótką) a w rzeczywistości rynek i samo źródło informacji pójdą w przeciwnym kierunku ;) Czy takie informacje są mozliwe do sprawdzenia?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
<°)))))><
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <°)))))>< »

cytrynek pisze:
Fantômas pisze:Jesli to prawda to zlym stylem nalezaloby nazwac to wejscie : http://comparic.pl/listings/morgan-stan ... je-eurusd/ ;)
Zawsze zastanawiałem się czy takie informacje nie mają na celu spowodowania tzw. owczego pędu (wiekszość ma zająć pozycję krótką) a w rzeczywistości rynek i samo źródło informacji pójdą w przeciwnym kierunku ;) Czy takie informacje są mozliwe do sprawdzenia?
tak samo jak wybicie stop losa http://comparic.pl/listings/bank-of-ame ... el-1-4783/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI :!:

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
<°)))))><
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <°)))))>< »

Cześć jestem nowy ucze się . FX interesuje się od miesiąca to moja pierwsza AT :wink:
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI :!:

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

-
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Zablokowany