potencjalnego objęcia bessy którego już na obecną chwile nie ma jeśli myślisz o d1Ciapul pisze: chyba że poleci z dzisiejszych poziomów za sprawą objęcia bessy.

potencjalnego objęcia bessy którego już na obecną chwile nie ma jeśli myślisz o d1Ciapul pisze: chyba że poleci z dzisiejszych poziomów za sprawą objęcia bessy.
nie będzie nowych minimów - sam o tym dobrze wiesz - jesteś eliotowcem, - to będzie korektarichard.cali pisze:Bemowo1 pisze:
źle skończysz, nie znasz kierunku ceny
jedziemy na nowe minima
w przeciągu 3 godzin będzie nowe minimum, Kermit po fakcie wytłumaczysz mi dlaczego ten człowiek mi nie wierzy, czas pokaze...Bemowo1 pisze:nie będzie nowych minimów - sam o tym dobrze wiesz - jesteś eliotowcem, - to będzie korektarichard.cali pisze:Bemowo1 pisze:
źle skończysz, nie znasz kierunku ceny
jedziemy na nowe minima
nie zrozumieliśmy się - nowe minima mam na myśli zejście poniżej 1.27richard.cali pisze:
w przeciągu 3 godzin będzie nowe minimum, Kermit po fakcie wytłumaczysz mi dlaczego ten człowiek mi nie wierzy, czas pokaze...
bo Ty mi Kermit przecież wierzysz
dziś o tym pisałem... ja wierzę tylko sobie... innych wywody czytam, oglądam i przetwarzam po swojemu - czasem się z nimi zgadzam, czasem nie... na obecną chwilę może widzę pod prąd, może z prądem... fakt faktem że S zamknąłem i na obecnym poziomie nie otworzyłbym ani S ani L w obecnej chwili...richard.cali pisze:
w przeciągu 3 godzin będzie nowe minimum, Kermit po fakcie wytłumaczysz mi dlaczego ten człowiek mi nie wierzy, czas pokaze...
bo Ty mi Kermit przecież wierzysz
łyk-end - tylko z prądematlanticos pisze:może pod prąd, może z prądem...
zgadzam sie - tutaj też szansa na utworzenie rgrharymilloki pisze:A na Kablu obstawiam poziom 1,539 w następnym tygodniu... I niżej....