Czy 20 pipsowy poślizg na SL w czasie danych klasyfikuje się do reklamacji?
USD/CAD...
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Chciałem zostać dostawcą sygnału i potrzebuję hasła inwestora
Orientujecie się czy Armada je oferuje?

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Meta Trader --> Narzędzia --> Opcje --> Serwer --> Zmień --> Zmień hasło inwestoracytrynek pisze:Chciałem zostać dostawcą sygnału i potrzebuję hasła inwestoraOrientujecie się czy Armada je oferuje?

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Dziękibfx pisze:Meta Trader --> Narzędzia --> Opcje --> Serwer --> Zmień --> Zmień hasło inwestoracytrynek pisze:Chciałem zostać dostawcą sygnału i potrzebuję hasła inwestoraOrientujecie się czy Armada je oferuje?

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
13:01 - szpila na 70 pips... Dodatkowo wzrósł spread, no ale zapomniałeś tego skromnego faktu dodać.
Obejrzyj gdzieś sobie ticki, tam był ruch na 30 pips w 1 ticku... Normalny, rynkowy poślizg.
To jest dokładnie ta sytuacja, o której pisałem tutaj :
http://forex-nawigator.biz/forum/sugest ... 23707.html
Brak znajomości zasad rynku, zrzucanie winy za swoją niewiedzę na brokera.
Obejrzyj gdzieś sobie ticki, tam był ruch na 30 pips w 1 ticku... Normalny, rynkowy poślizg.
To jest dokładnie ta sytuacja, o której pisałem tutaj :
http://forex-nawigator.biz/forum/sugest ... 23707.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.Cyb pisze:...Normalny, rynkowy poślizg.
Jakiej winy człowieku? Kogo obarczyłem tutaj winą? Pytam się w czym przejawia się ta nowa jakość tegoż brokera, jednocześnie przedstawiam zlecenie, w którym SL został zrealizowany z poślizgiem prawie 30 pipsów. I Ty to nazywasz normalnym rynkowym poślizgiem?
U brokera Armada Markets nagminnie występują poślizgi w realizacji SL w "normalnych" godzinach handlu, czytaj NIE w trakcie publikacji danych. Nie ma praktycznie dnia, żeby SL nie przeskoczył łącznie o kilka pipsów.
A przeczytałeś moją wypowiedź ze zrozumieniem ?
Czy znasz zasady funkcjonowania STP/ECN ? Poślizgi występowały, występują i występować będą. To czy są dane czy też nie, nie ma znaczenia. Obejrzyj sobie załączony screen, przeanalizuj, poducz się i wtedy możemy dyskutować.
Czy znasz zasady funkcjonowania STP/ECN ? Poślizgi występowały, występują i występować będą. To czy są dane czy też nie, nie ma znaczenia. Obejrzyj sobie załączony screen, przeanalizuj, poducz się i wtedy możemy dyskutować.
Przedmówca twierdzi i sugeruje, że poślizgi rzędu 30 pipsów w realizacji SL u brokera Armada Markets są rzeczą normalną.
Skoro tak jest i można się tego spodziewać w każdej chwili jak pisze wyżej, to pozostaje mi jedynie przyjąć to do wiadomości i "uświadomić" pozostałych "niedouczonych" spekulantów, że mogą się zdziwić któregoś pięknego dnia, jak ich zlecenia zaczną być realizowane z poślizgiem sięgającym kilkudziesięciu pipsów.
Także uwaga! Bo nigdy nie wiesz kiedy i na jakim wolumenie może złapać Cię poślizg rzędu kilkudziesięciu pipsów u brokera Armada Markets.
Skoro tak jest i można się tego spodziewać w każdej chwili jak pisze wyżej, to pozostaje mi jedynie przyjąć to do wiadomości i "uświadomić" pozostałych "niedouczonych" spekulantów, że mogą się zdziwić któregoś pięknego dnia, jak ich zlecenia zaczną być realizowane z poślizgiem sięgającym kilkudziesięciu pipsów.
Także uwaga! Bo nigdy nie wiesz kiedy i na jakim wolumenie może złapać Cię poślizg rzędu kilkudziesięciu pipsów u brokera Armada Markets.
U każdego brokera STP/ECN taki poślizg możesz zastać. U dukasa mój rekord to 80 pips. Tak działa prawdziwy rynek. Koniec i kropka.
Jak ktoś ma przyzwyczajenia z modelu MM to takie "zdziwienie" może go zastać.
A wklej proszę ostatnie 15-20 TP. Żeby było obiektywnie. Przeliczymy poślizgi na plus.
Jak ktoś ma przyzwyczajenia z modelu MM to takie "zdziwienie" może go zastać.
A wklej proszę ostatnie 15-20 TP. Żeby było obiektywnie. Przeliczymy poślizgi na plus.