Cholera Richard, odważnie jedziesz.richard.cali pisze:
Nie patrz na Kermita i innych, bedzie to faza rozdzielania chłopców od mężczyzn
DayTrading: Piątek 09.08.2013
Re: DayTrading: Piątek 09.08.2013
- atlanticos
- Maniak
ja zamiast ryzykowac dalszej niepewnej S wolałem wziac dobry zysk i ustawic na wsparciu nizej oczekujace L i spokojniejsza głowa wtedy, ale rzeczywiście Rysiek za odwagę i jaja masz u mnieBemowo1 pisze:Cholera Richard, odważnie jedziesz.richard.cali pisze:

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- richard.cali
- Pasjonat
Nie, po prostu Kermit zaczyna widzieć pod prąd, jezeli nie widzisz S na 1.3348 to jest problem, kierunek znasz, wszystko wynika z AT i wykresuBemowo1 pisze:Cholera Richard, odważnie jedziesz.richard.cali pisze:
Niemozna zwalać na emocje bo dziś spokojny dzień jest, a jak komus źle to niech się w kibelku załatwi...
Ostatnio zmieniony 09 sie 2013, 18:48 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

No nie zdążywszy, posadziłam na 1,33416, ale od 16tej dyndam na 1,3359 też.richard.cali pisze:dzidziapiernik użytkownik...miałaś sprzedać dopiero na 1.3348, wiec co to ma być..teraz urosnie do tego poziomu a potem dalej down, ostatecznie 1.3279 minimumroberttheus pisze:czy edek jeszcze podbije czy to już koniec wzrostów???
Nie patrz na Kermita i innych, bedzie to faza rozdzielania chłopców od mężczyzn, hej, DOWN
TRZYMAĆ ESKI!!!!!
o własnie chciało mi zeżreć na sl-ku te 3359...
teoria Ryśka ma jak najbardziej sens. Moim zdaniem nie wybije wyżej niż 3414. Skończy się conajwyżej podwójnym szczytem, chyba że poleci z dzisiejszych poziomów za sprawą objęcia bessy. Dla mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na S. To samo kabel ...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ani na edku ani na kablu S nie widzęCiapul pisze:teoria Ryśka ma jak najbardziej sens. Moim zdaniem nie wybije wyżej niż 3414. Skończy się conajwyżej podwójnym szczytem, chyba że poleci z dzisiejszych poziomów za sprawą objęcia bessy. Dla mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na S. To samo kabel ...
i właśnie to jest niepokojąceCiapul pisze:.... Dla mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na S. ...

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- zastapmnie
- Pasjonat
za to kangur dzisiaj bezkonkurencyjny, podobnie zresztą jak wczoraj i właściwie przez cały tydzień, idzie do góry jak burza, ładne objęcie hossy na weekly
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Natomiast euraud - stawiam L - po soczystym zjeździe i realizacji RGR zarówno na H1 jak i H4 zakładam w najbliższym czasie konsole i tworzenie się drugiego ramienia do RGR na D1.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- richard.cali
- Pasjonat
źle skończysz, nie znasz kierunku cenyBemowo1 pisze:ani na edku ani na kablu S nie widzęCiapul pisze:teoria Ryśka ma jak najbardziej sens. Moim zdaniem nie wybije wyżej niż 3414. Skończy się conajwyżej podwójnym szczytem, chyba że poleci z dzisiejszych poziomów za sprawą objęcia bessy. Dla mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na S. To samo kabel ...
jedziemy na nowe minima
Ostatnio zmieniony 09 sie 2013, 18:59 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa