biorę taki scenariusz pod uwagęatlanticos pisze: w poniedziałek UP jako dokończenie 5 fali raczej bez przebicia wczorajszego maxa
DayTrading: Piątek 09.08.2013
Re: DayTrading: Piątek 09.08.2013
w stanach południe ... może coś jeszcze pograją ?
- atlanticos
- Maniak
wg mnie skończyliśmy korektę (4 podfalę) - jej struktura przypomina korekty piątkowo-niedzielną i wtorkowo-środową z tego tygodniaBemowo1 pisze:biorę taki scenariusz pod uwagęatlanticos pisze: w poniedziałek UP jako dokończenie 5 fali raczej bez przebicia wczorajszego maxa

jesteśmy nad przyspieszoną linią trendu więc dobre miejsce na rozpoczęcie 5 podfali - zobaczymy jak bedzie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- roberttheus
- Maniak
no to marne zakończenie tygodnia mogłem nie otwierać wczoraj buy nowego w pobliżu 1.338
windsurfing na falach trendu
Troszkę władowałam celem podniesienia morale własnegorichard.cali pisze:jak dojdzie ładuj S, mysle że tak jeszcze dziś wieczór, tylko detal nie podbija na razie, grube S i jazda w dół w najmiej oczewikanym momecie, będzie albo luka w dół albo w nocy spadnie...zakopiec pisze:Ja jestem z Tobąrichard.cali pisze:Ktoś dołączy na 1.3348 na sell na edku i jedziemy dalej w dół
TP 1.3279 i ani dźbła wyżej, hej, nic sie nie bój dać to S i TP, po ryju im dasz

Uprzejmie proszę o wskazówkę "co czytać celem nauki", żebym sie nie zagubiła na wykresach jak pojedziesz konsumować zasłużone pipsy na wyspy HulaGula?
Czy ja dobrze myślę, że USDCHF będzie szedł odwrotnie do edka?
tak, a CHF/USD zgodnie z edkiemdzidziapiernik pisze:
Czy ja dobrze myślę, że USDCHF będzie szedł odwrotnie do edka?
- roberttheus
- Maniak
czy edek jeszcze podbije czy to już koniec wzrostów???
windsurfing na falach trendu
- atlanticos
- Maniak
w zaznaczonym obszarze poszukam w przyszłym tygodniu średnioterminowego S... obecnie pewnie postój do poniedziałku bo mamy objecie bessy wiec po co to negowac, zeszliśmy na tygodniowym ponownie poniżej TL, najlepiej spokojnie poczekać wg mnie...
projekcja dla edka poniżej - po skończonej 5 piwnica... jedyne co spędza mi sen z powiek to miejsce zakończenia 5 - czy bedzie spokojnie czy jednak jeszcze jedno polowanie i lekkie przebicie 3416 - poniedziałek, ewentualnie wtorek odpowie na to pytanie...
projekcja dla edka poniżej - po skończonej 5 piwnica... jedyne co spędza mi sen z powiek to miejsce zakończenia 5 - czy bedzie spokojnie czy jednak jeszcze jedno polowanie i lekkie przebicie 3416 - poniedziałek, ewentualnie wtorek odpowie na to pytanie...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- richard.cali
- Pasjonat
dzidziapiernik użytkownik...miałaś sprzedać dopiero na 1.3348, wiec co to ma być..teraz urosnie do tego poziomu a potem dalej down, ostatecznie 1.3279 minimumroberttheus pisze:czy edek jeszcze podbije czy to już koniec wzrostów???
Nie patrz na Kermita i innych, bedzie to faza rozdzielania chłopców od mężczyzn, hej, DOWN
TRZYMAĆ ESKI!!!!!
Ostatnio zmieniony 09 sie 2013, 18:29 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

- atlanticos
- Maniak
oj będzie będzierichard.cali pisze:
Nie patrz na Kermita i innych, bedzie to faza rozdzielania chłopców od mężczyzn, hej, DOWN