i jeszcze http://www.markets.com/pl/news/about-the-team.htmlatlanticos pisze:jego analizy masz na onecie w zakładce Biznes i na stronie Globtrex.com bo tam jest głównym analitykiem...
DayTrading: Piątek 09.08.2013
Re: DayTrading: Piątek 09.08.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
oczywiście macie słuszność, to miałabyć autoironia .... choć prawdą jest, że w ostatnich dniach skłaniałem się ku temu że dolar się umocni a czytając Rogalskiego nabrałem bardzo szodliwej niemal-pewności że tak będzie. Można więc powiedzieć, że wpadłem na chujo** pomysł a pan Rogalski mi powiedział - Ty nie dasz rady !?
ale jak będzie ... jeszcze nie wiadomo bo się buja ten edek
ale jak będzie ... jeszcze nie wiadomo bo się buja ten edek
macie jakieś dywregrencja na h1?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Dobra sytuacja, aby łapać eSki na złocie.
Może jeszcze dzis spadnie pod 1280.
Może jeszcze dzis spadnie pod 1280.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- richard.cali
- Pasjonat

Detal e-lkuje na edku, te wszystkie nagłe skoki w góre są tego efektem, tylko doczekać do sesji USA tam będzie jedno kliknięcie i nic z L-ek nie pozostanie
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
DRUGA GODZINE DEK SPADA A TY PISZESZ ZE NAGŁE SKOSKU UP SĄ... NIE KUMAM
edek od 5 scieczek h4 w konsoli, w dolym ograniczniue, na dolnym siezawsze kupowało, dodatkowy znaczek na L widze taki ze nie ma korekty, czyli na moje ta konsola jest formą koekty, czyli dobry miejsce na L z TP 1,342
edek od 5 scieczek h4 w konsoli, w dolym ograniczniue, na dolnym siezawsze kupowało, dodatkowy znaczek na L widze taki ze nie ma korekty, czyli na moje ta konsola jest formą koekty, czyli dobry miejsce na L z TP 1,342
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- harymilloki
- Maniak

Ciekawi mnie jak zamknie się ta świecka h1 na edku.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
no właśnie, wcześniejsza doji sugeruje jednak spadki...
konsoli ciąg dalszy, od h1 bardziej mnie interere W1
a na m5 doji wzrosty....
ach te upały
konsoli ciąg dalszy, od h1 bardziej mnie interere W1
a na m5 doji wzrosty....
ach te upały
Tak myślę!
Tak myślę!
- zastapmnie
- Pasjonat

nie wiem, na jakie h4 patrzysz, ale moje są coraz niżej i coraz bardziej złowrogo się prezentują;BOCZEK pisze:DRUGA GODZINE DEK SPADA A TY PISZESZ ZE NAGŁE SKOSKU UP SĄ... NIE KUMAM
patrzmy jednak na h1, wczoraj na szczycie gwiazda wieczorna, potem wanienka, duże objęcie bessy, a po nim kolejna gwiazda wieczorna...
według mnie to dość spore nagromadzenie sygnałów na spadki;
co oczywiście nie przesądza, ze spadniemy, choć linia oporu blisko i już się od niej ciutkę odbiliśmy... dodam do tego właściwie 5 tydzień wzrostów i dzienne świeczki z tego tygodnia, gdzie poza poniedziałkową czarną, wszystkie białe... to oznaka mocy byków, ale ile można żreć lub biec bez odpoczynku
no i pytanie ostatnie, jeśli masz TP na 1,342, to czy w ogóle warto się w niego ładować, przy ryzyku walnięcia nawet poniżej 1,32?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- harymilloki
- Maniak

Ja się ciągle trzymam wersji że mamy podwójny szczyt... A do tego wszystkiego mamy na W1 prawdopodobne odbisie od SMA 200. Kabel nadal jest w kanale spadkowym, na granicy FIBO 23.6.
"cierpliwość popłaca..."