DayTrading: Piątek 09.08.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 sie 2013, 00:00

Wzrost
10
26%
Bez zmian
4
11%
Spadek
24
63%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 09.08.2013

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

atlanticos pisze:jego analizy masz na onecie w zakładce Biznes i na stronie Globtrex.com bo tam jest głównym analitykiem...
i jeszcze http://www.markets.com/pl/news/about-the-team.html :)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
zypon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zypon »

oczywiście macie słuszność, to miałabyć autoironia .... choć prawdą jest, że w ostatnich dniach skłaniałem się ku temu że dolar się umocni a czytając Rogalskiego nabrałem bardzo szodliwej niemal-pewności że tak będzie. Można więc powiedzieć, że wpadłem na chujo** pomysł a pan Rogalski mi powiedział - Ty nie dasz rady !? :)

ale jak będzie ... jeszcze nie wiadomo bo się buja ten edek

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

macie jakieś dywregrencja na h1?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
temek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: temek »

Dobra sytuacja, aby łapać eSki na złocie.
Może jeszcze dzis spadnie pod 1280.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Detal e-lkuje na edku, te wszystkie nagłe skoki w góre są tego efektem, tylko doczekać do sesji USA tam będzie jedno kliknięcie i nic z L-ek nie pozostanie
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

DRUGA GODZINE DEK SPADA A TY PISZESZ ZE NAGŁE SKOSKU UP SĄ... NIE KUMAM
edek od 5 scieczek h4 w konsoli, w dolym ograniczniue, na dolnym siezawsze kupowało, dodatkowy znaczek na L widze taki ze nie ma korekty, czyli na moje ta konsola jest formą koekty, czyli dobry miejsce na L z TP 1,342
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Ciekawi mnie jak zamknie się ta świecka h1 na edku.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

no właśnie, wcześniejsza doji sugeruje jednak spadki...
konsoli ciąg dalszy, od h1 bardziej mnie interere W1
a na m5 doji wzrosty....
ach te upały
Tak myślę!

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

BOCZEK pisze:DRUGA GODZINE DEK SPADA A TY PISZESZ ZE NAGŁE SKOSKU UP SĄ... NIE KUMAM
edek od 5 scieczek h4 w konsoli, w dolym ograniczniue, na dolnym siezawsze kupowało, dodatkowy znaczek na L widze taki ze nie ma korekty, czyli na moje ta konsola jest formą koekty, czyli dobry miejsce na L z TP 1,342
nie wiem, na jakie h4 patrzysz, ale moje są coraz niżej i coraz bardziej złowrogo się prezentują;
patrzmy jednak na h1, wczoraj na szczycie gwiazda wieczorna, potem wanienka, duże objęcie bessy, a po nim kolejna gwiazda wieczorna...
według mnie to dość spore nagromadzenie sygnałów na spadki;
co oczywiście nie przesądza, ze spadniemy, choć linia oporu blisko i już się od niej ciutkę odbiliśmy... dodam do tego właściwie 5 tydzień wzrostów i dzienne świeczki z tego tygodnia, gdzie poza poniedziałkową czarną, wszystkie białe... to oznaka mocy byków, ale ile można żreć lub biec bez odpoczynku

no i pytanie ostatnie, jeśli masz TP na 1,342, to czy w ogóle warto się w niego ładować, przy ryzyku walnięcia nawet poniżej 1,32?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Ja się ciągle trzymam wersji że mamy podwójny szczyt... A do tego wszystkiego mamy na W1 prawdopodobne odbisie od SMA 200. Kabel nadal jest w kanale spadkowym, na granicy FIBO 23.6.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Zablokowany