BOCZEK pisze:DRUGA GODZINE DEK SPADA A TY PISZESZ ZE NAGŁE SKOSKU UP SĄ... NIE KUMAM
edek od 5 scieczek h4 w konsoli, w dolym ograniczniue, na dolnym siezawsze kupowało, dodatkowy znaczek na L widze taki ze nie ma korekty, czyli na moje ta konsola jest formą koekty, czyli dobry miejsce na L z TP 1,342
nie wiem, na jakie h4 patrzysz, ale moje są coraz niżej i coraz bardziej złowrogo się prezentują;
patrzmy jednak na h1, wczoraj na szczycie gwiazda wieczorna, potem wanienka, duże objęcie bessy, a po nim kolejna gwiazda wieczorna...
według mnie to dość spore nagromadzenie sygnałów na spadki;
co oczywiście nie przesądza, ze spadniemy, choć linia oporu blisko i już się od niej ciutkę odbiliśmy... dodam do tego właściwie 5 tydzień wzrostów i dzienne świeczki z tego tygodnia, gdzie poza poniedziałkową czarną, wszystkie białe... to oznaka mocy byków, ale ile można żreć lub biec bez odpoczynku
no i pytanie ostatnie, jeśli masz TP na 1,342, to czy w ogóle warto się w niego ładować, przy ryzyku walnięcia nawet poniżej 1,32?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...