Jeśli dziś nie wykręcimy tej D1 to ciężko widze te eSy. No chyba ze Charles z Filadelfii ma moc Bena, bo póki co pierwsza h1 zakonczyla się ponad LT spadkową z D1 co nie wróży S a z drugiej strony brakuje mi dynamiki w górę.atlanticos pisze:jak rosnie i pekna opory to L sie zawsze zdazy dobrac bo grubo bedzie lecialo.... a zlapac gorke z L to masakra potemtrav pisze:Jak rośnie to znaczy, że chce rosnąć więc trzeba brać L na full.
DayTrading: Środa 07.08.2013
Re: DayTrading: Środa 07.08.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
TO MOŻE BYĆ GRUBO JAK RICHARD MIAŁ RACJĘ

A JAKIŚ CZAS TEMU KLIKAŁEM O 1,4 HMMMM
( e, takie tam klikanie !!! ) 

A JAKIŚ CZAS TEMU KLIKAŁEM O 1,4 HMMMM

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- atlanticos
- Maniak
mnie sie wydaje ze jak TL mamy z dziennego to wypadaloby zeby dzienna sie nad nia zamknela bo h1 to godzine pozniej moze zrobic np objecie bessy i tyko siwy dym zostanie... ale to moje zdanie... na linii z dziennego h1 nie jest dla mnie potwierdzeniemoverall pisze:Jeśli dziś nie wykręcimy tej D1 to ciężko widze te eSy. No chyba ze Charles z Filadelfii ma moc Bena, bo póki co pierwsza h1 zakonczyla się ponad LT spadkową z D1 co nie wróży S a z drugiej strony brakuje mi dynamiki w górę.atlanticos pisze:jak rosnie i pekna opory to L sie zawsze zdazy dobrac bo grubo bedzie lecialo.... a zlapac gorke z L to masakra potemtrav pisze:Jak rośnie to znaczy, że chce rosnąć więc trzeba brać L na full.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- harymilloki
- Maniak
Ja jeszcze dodam RGR który chyba tworzy się na EDKU.... I chyba bardziej jestem skłonny ku twierdzeniu Żaby... Ale powiem że to co napisał overall także jest cennym stwierdzeniem o tej świecy na H1.
-- Dodano: śr 07-08-2013, 17:20 --
Żabka ale ten USD/PLN chyba już pozamiatany... Poleciało down i nie bardzo widać co może być dalej...
Żabka ale ten USD/PLN chyba już pozamiatany... Poleciało down i nie bardzo widać co może być dalej...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- atlanticos
- Maniak
rgr jak rgr ale podwójny szczyt na h4harymilloki pisze:Ja jeszcze dodam RGR który chyba tworzy się na EDKU.... I chyba bardziej jestem skłonny ku twierdzeniu Żaby... Ale powiem że to co napisał overall także jest cennym stwierdzeniem o tej świecy na H1.

atlanticos pisze:
mnie sie wydaje ze jak TL mamy z dziennego to wypadaloby zeby dzienna sie nad nia zamknela bo h1 to godzine pozniej moze zrobic np objecie bessy i tyko siwy dym zostanie... ale to moje zdanie... na linii z dziennego h1 nie jest dla mnie potwierdzeniem
To tez moim zdaniem trzeba by poczekać do nocy bo póki co owa D1 znajduje się nad LT spadkową do tego wręcz ją ociera bo nie ma żadnych długich knotów na D1 mowiacych ze jest tam cos ważnego.
prawidlowa reakacja na te LT była 31 lipca, uderzyliśmy w LT to mielismy momentalnie jebniecie w dół, a tym razem cos testują no ale skoro Ben pojawia się i znika jak Mr America to ciężko będzie wydusić taki impuls prospadkowy i testy okolic 1.34 jak najbardziej prawdopodobne co tez dalo by szanse na dojście do swoich LT na gbpusd jak i na usdchf gdzie do LT jeszcze trochę.
- atlanticos
- Maniak
co do impulsu prospadkowego to kalendarz nocny się kłaniaoverall pisze:atlanticos pisze:
mnie sie wydaje ze jak TL mamy z dziennego to wypadaloby zeby dzienna sie nad nia zamknela bo h1 to godzine pozniej moze zrobic np objecie bessy i tyko siwy dym zostanie... ale to moje zdanie... na linii z dziennego h1 nie jest dla mnie potwierdzeniem
To tez moim zdaniem trzeba by poczekać do nocy bo póki co owa D1 znajduje się nad LT spadkową do tego wręcz ją ociera bo nie ma żadnych długich knotów na D1 mowiacych ze jest tam cos ważnego.
prawidlowa reakacja na te LT była 31 lipca, uderzyliśmy w LT to mielismy momentalnie jebniecie w dół, a tym razem cos testują no ale skoro Ben pojawia się i znika jak Mr America to ciężko będzie wydusić taki impuls prospadkowy i testy okolic 1.34 jak najbardziej prawdopodobne co tez dalo by szanse na dojście do swoich LT na gbpusd jak i na usdchf gdzie do LT jeszcze trochę.

harymilloki pisze:Ja jeszcze dodam RGR który chyba tworzy się na EDKU.... I chyba bardziej jestem skłonny ku twierdzeniu Żaby... Ale powiem że to co napisał overall także jest cennym stwierdzeniem o tej świecy na H1.
Nie mowie, ze nie bo sam jestem zapakowany w dolara, z tym ze na usdchf (max obsuwa jeszcze ze 100 pips do LT gdzie można cos dokupić a do tego lubie mieć za plecami grubasów w postaci SNB czego akurat na eurusd brakuje i no limit może byc

Swoją drogą polacy się buntują, ze frank znowu drożeje i chcą robic masowe pozwy do banków z tego tytułu

Ostatnio zmieniony 07 sie 2013, 18:32 przez overall, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
nie bardzo rozumiem... zatrzymała nas ta sama linia z tygodniowego co wczoraj wiec niewiele sie zmienilo...harymilloki pisze:--

- harymilloki
- Maniak
oj tak błąd...
Aż mi głupio

"cierpliwość popłaca..."