atlanticos pisze:usdpln h4 i weekly wg mnie - weekly pokazywałem wczoraj wieczorem jak ktoś przegapił
i edek h4
Faktycznie

A z innej beczki, co to może być, że na USDPLN wykres mam tylko od lipca 2012?
atlanticos pisze:usdpln h4 i weekly wg mnie - weekly pokazywałem wczoraj wieczorem jak ktoś przegapił
i edek h4
to oni już nie chodzą ???ForexTig3r pisze:Właśnie przejeżdżała pielgrzymka
Cicho!!Teściowa POSZŁA.Na całe 10 dni.Gratulujemy teściowiCiapul pisze:to oni już nie chodzą ???ForexTig3r pisze:Właśnie przejeżdżała pielgrzymka
Wszystko przemawia za spadkami dlatego dobrałem Longa po 1,32676. Coś wczoraj za bardzo gołębi Evans gadał o końcu luzowania. O 12 dane z Niemiec. Powinny być dobre.Ciapul pisze:Edek H1 podwójny szczyt wyrysował ... i to by było na tyle z tego 1,34 ?
co do wykresu żaby zgadzam się , ale ok. 14.30 aukcja obligów mf . Jeżeli będzie udana możemy spodziewac się lekkiego down . Zależy jak pod pompują upmeylo pisze:atlanticos pisze:usdpln h4 i weekly wg mnie - weekly pokazywałem wczoraj wieczorem jak ktoś przegapił
i edek h4
FaktyczniePiękny ten Twój obrazek.Sczególnie, że po mojej myśli.
Pielgrzymi chodzą, a kapłan jeździCiapul pisze:to oni już nie chodzą ???ForexTig3r pisze:Właśnie przejeżdżała pielgrzymka
obligi już poszływrongWay pisze:co do wykresu żaby zgadzam się , ale ok. 14.30 aukcja obligów mf . Jeżeli będzie udana możemy spodziewac się lekkiego down . Zależy jak pod pompują upmeylo pisze:atlanticos pisze:usdpln h4 i weekly wg mnie - weekly pokazywałem wczoraj wieczorem jak ktoś przegapił
i edek h4
FaktyczniePiękny ten Twój obrazek.Sczególnie, że po mojej myśli.