DayTrading: Środa 07.08.2013
Re: DayTrading: Środa 07.08.2013
Nie, no Kabel dzik na maxa !!!!!!!!!

Tak to jest jak się gadką próbuje osłabiać własną walutę a wszystko inne - w tym sam wykres - pokazują że powinna się umacniać. Ale czegoś takiego nikt się chyba nie spodziewał.
Dzień w stylu "zbankrutuj albo się wzbogać"
Dzień w stylu "zbankrutuj albo się wzbogać"
Market action discounts everything
edek h4, kanał na kablu też w góręneonisan pisze: pokazują że powinna się umacniać. Ale czegoś takiego nikt się chyba nie spodziewał.
seej, jade na wode
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak

zakładam sie o piwko ze Ci tego stopa wybija czego oczywiście Ci nie życzę... nie zobaczymy 1.34...BOCZEK pisze:edek h4, kanał na kablu też w góręneonisan pisze: pokazują że powinna się umacniać. Ale czegoś takiego nikt się chyba nie spodziewał.co tu pokazywać
seej, jade na wode
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
kto kupuje na takiej górce 
-
damian1301
- Stały bywalec

A dokąd może dojść, bo nie wiem gdzie stopa ustawić?atlanticos pisze:zakładam sie o piwko ze Ci tego stopa wybija czego oczywiście Ci nie życzę... nie zobaczymy 1.34...BOCZEK pisze:edek h4, kanał na kablu też w góręneonisan pisze: pokazują że powinna się umacniać. Ale czegoś takiego nikt się chyba nie spodziewał.co tu pokazywać
seej, jade na wode
Smiesznie by bylo jakby wlasnie LM zaliczyl przypadkiem SLatlanticos pisze:a ja pisałem wczoraj ze wg mnie to ostatnie podejście pod ten poziom (TL) dla spóźnialskich i kto nie wykupił miejsca w pierwszej klasie to teraz tylko w korytarzu
-- Dodano: 07 sie 2013, 08:46 --
moze tak?chartigan pisze:Jak daleko na południe polecimy z kablem ?
http://comparic.pl/listings/bank-of-ame ... el-1-4783/
- atlanticos
- Maniak

wydaje sie ze zaliczylkiela pisze:Smiesznie by bylo jakby wlasnie LM zaliczyl przypadkiem SL
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Też wchodzę z piwkiem... piątka skończy się przed TL zapewne na wysokości szczytu z poprzedniej środy jeżeli pobije dzisiejszy szczyt w pierwszej kolejności.
Czas to zacząć myśleć o S - nawet jeżeli nie te wymarzone od tygodni przez wszystkich 1.27 to korekta obecnej piątki i tak nastąpi.
Czas to zacząć myśleć o S - nawet jeżeli nie te wymarzone od tygodni przez wszystkich 1.27 to korekta obecnej piątki i tak nastąpi.
Market action discounts everything
są rekiny, orki, wieloryby a i tak je płetwal zerujeatlanticos pisze:wydaje sie ze zaliczylkiela pisze:Smiesznie by bylo jakby wlasnie LM zaliczyl przypadkiem SL![]()
![]()
![]()
moze dlatego ze sie pochwalili gdzie go mają i ktoś zapolował