ale jak na ten moment pod nami PA wzrostowe i brakuje przynajmniej jednej faliatlanticos pisze:
powiem wiecej...uwazam ze to był właśnie ostatni podjazd pod nią. Koledzy wrócili po spóźnialskich i jutro lub jeszcze dziś oberwanie chmury
zapakowany w S na edku... troche wyzej hedge w razie czego, a teraz czas na parasole i piwko... do później
DayTrading: Wtorek 06.08.2013
Re: DayTrading: Wtorek 06.08.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
jeden z analityków nie pamiętam który ale w tvn cnbc twierdził że w okolicach 1,3340 jest jakiś długoterminowy tren spadkowych chyba kilku miesięczny albo kilkunasto czy ktoś widzi coś podobnego??Bemowo1 pisze:ale jak na ten moment pod nami PA wzrostowe i brakuje przynajmniej jednej faliatlanticos pisze:
powiem wiecej...uwazam ze to był właśnie ostatni podjazd pod nią. Koledzy wrócili po spóźnialskich i jutro lub jeszcze dziś oberwanie chmury
zapakowany w S na edku... troche wyzej hedge w razie czego, a teraz czas na parasole i piwko... do później
- kosmowariat
- Gaduła
a ktoś nie widzi ?
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
A leniuch może zerknine na zdjęcie Atlanticosakrzychu3_1989 pisze:jeden z analityków nie pamiętam który ale w tvn cnbc twierdził że w okolicach 1,3340 jest jakiś długoterminowy tren spadkowych chyba kilku miesięczny albo kilkunasto czy ktoś widzi coś podobnego??Bemowo1 pisze:ale jak na ten moment pod nami PA wzrostowe i brakuje przynajmniej jednej faliatlanticos pisze:
- jurekszczurek
- Gaduła
ja zaciskam zęby i nie ustawiam narazie buy stopów bo zawsze mi otworzy i leci z powrotem takie szcześcieatlanticos pisze:powiem wiecej...uwazam ze to był właśnie ostatni podjazd pod nią. Koledzy wrócili po spóźnialskich i jutro lub jeszcze dziś oberwanie chmuryBemowo1 pisze:jak jej nie pokonamy w tym tygodniu to spadamy do hadesuatlanticos pisze:
edek H4 - bez nerwowych ruchów... kolejny test TL

w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

- krzychu3_1989
- Pasjonat
przepraszam faktycznie nie zauważyłem
i żeby się to więcej nie powtórzyło!!!!!krzychu3_1989 pisze:przepraszam faktycznie nie zauważyłem
1.3290 może chwilowo trzymać Edka od dołu ale po impecie zejścia z dzisiejszego maksimum długo pewnie nie wytrzyma.
dadzą i potem przy 1.34TsunamiPL pisze:Dadzą jeszcze dzisiaj wziąć s powyżej 1,33 ?
-- Dodano: 06 sie 2013, 18:57 --
kangur rusza chyba z 5 falą