rynek na to 1.34 to jedyna słuszna drogaatlanticos pisze:dwie wersje edka z duża piątką, ciekawe co na to rynek...
mnie jest bliżej do wersji 2 - widać że byki zaorane już i sił im brak na atak powiedzmy 50 pipsowy powyżej 1.33... ale to moja subiektywna opinia. Jutrzejszy dzień może być kluczowy bo miejsca już naprawdę mało od dołu więc albo wóz albo przewóz...![]()
DayTrading: Wtorek 06.08.2013
Re: DayTrading: Wtorek 06.08.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jurekszczurek
- Gaduła

rysiek 2 czy rację ma ?!Bemowo1 pisze:rynek na to 1.34 to jedyna słuszna drogaatlanticos pisze:dwie wersje edka z duża piątką, ciekawe co na to rynek...
mnie jest bliżej do wersji 2 - widać że byki zaorane już i sił im brak na atak powiedzmy 50 pipsowy powyżej 1.33... ale to moja subiektywna opinia. Jutrzejszy dzień może być kluczowy bo miejsca już naprawdę mało od dołu więc albo wóz albo przewóz...![]()
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 
Bemowo 1 !! nie rysiek 2jurekszczurek pisze: rysiek 2 czy rację ma ?!
Bardzo mało przesłanek do spadków na ten moment
- atlanticos
- Maniak

nie mówię nie... może nawet wyżej ale nie wydaje mi się że w tej chwili... byki z językami na wierzchu ciągną ten wózek od 1.2750 bez żadnej dłuższej(powiedzmy tygodniowej) korekty. Edek to nie ujek czy kabel że będzie leciał w kosmos bez korekty i wszyscy będą mieli na to wykładkę... Wzrosty może tak, ale na tej parze wg mnie nie w takiej formieBemowo1 pisze:rynek na to 1.34 to jedyna słuszna drogaatlanticos pisze:dwie wersje edka z duża piątką, ciekawe co na to rynek...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
dobra, edek to syf
gdzie? co i jak?
moje sugestie:
EUR/AUD S.
USD/CAD L - (wiem lustro edka)
EUR/JPY S - (brak korelacji z edkiem)
Kiwi L, Kangur L
A co Wy na to?
gdzie? co i jak?
moje sugestie:
EUR/AUD S.
Kiwi L, Kangur L
A co Wy na to?
- atlanticos
- Maniak

to ja jeszcze dodam kolejne lustro edka z dwóch interwałów... dziś zrobiliśmy ruch którego mi brakowało na tygodniowym i teraz już target osiągnęliśmy 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wszystko zalezy od załozonych wielkosci sl ale dla mne:Bemowo1 pisze:dobra, edek to syf
gdzie? co i jak?
moje sugestie:
EUR/AUD S.
Kiwi L, Kangur L
A co Wy na to?
EA L
EJ L
Kiwi S
Kangur - w poczekalni na S.
- jurekszczurek
- Gaduła

sorki taki żarcikBemowo1 pisze:Bemowo 1 !! nie rysiek 2jurekszczurek pisze: rysiek 2 czy rację ma ?!![]()
Bardzo mało przesłanek do spadków na ten moment
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 
AUDUSD 5 fala up do 0,901 czy cos wiecej?Bemowo1 pisze:dobra, edek to syf
gdzie? co i jak?
moje sugestie:
EUR/AUD S.
Kiwi L, Kangur L
A co Wy na to?
- atlanticos
- Maniak

jak dla mnie kiwi i kangur ten sam kierunek... EA i EJ nie dotykam wiec i nie skupiam sie na nich - brak opiniirafmax pisze:
wszystko zalezy od załozonych wielkosci sl ale dla mne:
EA L
EJ L
Kiwi S
Kangur - w poczekalni na S.