DayTrading: Piątek 02.08.2013
- krzychu3_1989
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 02.08.2013
może to trochę dziwnie zabrzmi ale uważam że większe znaczenie ma otoczenie makroekonomiczne niż analiza techniczna. Skoro dzisiaj wszystkie dane zostały dzisiaj przedstawione i reakcja już na nie była to uważam że każdy widzi teraz tylko jedno że będzie prędzej czy później redukcja skupu obligacji amerykańskich co wpłynie na pszyszło tygodniowe osłabienie euro do dolara i dzisiaj uważam że już wrócimy do tego trądu który był już wczoraj
jeśli będzie odwrotnie to stawiam na prawdziwość informacji że chiny i amerykanie specjalnie osłabiają dolara w co teraz nie wieże
jeśli będzie odwrotnie to stawiam na prawdziwość informacji że chiny i amerykanie specjalnie osłabiają dolara w co teraz nie wieże
Czego można się spodziewać po 18:15 USD FOMC Member Bullard Speaks ??
Witam. Nowy/Stary zwierzak na forum 
POZDRAWIAM

POZDRAWIAM
zgoda ale w średnim i długim terminie af najważniejsza ( kupuj plotki sprzedaj fakty ) w krótkim ter. at bez wchodzenia w rynek przed danymikrzychu3_1989 pisze:może to trochę dziwnie zabrzmi ale uważam że większe znaczenie ma otoczenie makroekonomiczne niż analiza techniczna. Skoro dzisiaj wszystkie dane zostały dzisiaj przedstawione i reakcja już na nie była to uważam że każdy widzi teraz tylko jedno że będzie prędzej czy później redukcja skupu obligacji amerykańskich co wpłynie na pszyszło tygodniowe osłabienie euro do dolara i dzisiaj uważam że już wrócimy do tego trądu który był już wczoraj
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
- atlanticos
- Maniak
najpierw potrzebna jest jeszcze rzeź zeby mogli przetrwac najbardziej wytrwali i myslący... oczywiście że będzie zjazd...ale w poniedzialek mamy kolejne PMI , potem jeszcze ISM z USA... dajmy grubasom zrobic ostatnią selekcję kto może a kto nie jechac dalej i dopiero polecimy na 1.31 moze 1.30 i tam kolejne decyzjekrzychu3_1989 pisze:może to trochę dziwnie zabrzmi ale uważam że większe znaczenie ma otoczenie makroekonomiczne niż analiza techniczna. Skoro dzisiaj wszystkie dane zostały dzisiaj przedstawione i reakcja już na nie była to uważam że każdy widzi teraz tylko jedno że będzie prędzej czy później redukcja skupu obligacji amerykańskich co wpłynie na pszyszło tygodniowe osłabienie euro do dolara i dzisiaj uważam że już wrócimy do tego trądu który był już wczoraj

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- kaktus3000
- Gaduła
Kierunek wytłumaczyłeś, ale nadal nie wiadomo skąd wartość 1,3240? Dostałeś od mamy na komunię szklaną kulę?krzychu3_1989 pisze:może to trochę dziwnie zabrzmi ale uważam że większe znaczenie ma otoczenie makroekonomiczne niż analiza techniczna. Skoro dzisiaj wszystkie dane zostały dzisiaj przedstawione i reakcja już na nie była to uważam że każdy widzi teraz tylko jedno że będzie prędzej czy później redukcja skupu obligacji amerykańskich co wpłynie na pszyszło tygodniowe osłabienie euro do dolara i dzisiaj uważam że już wrócimy do tego trądu który był już wczorajatlanticos pisze:a powiesz skad takie wnioski? z ciekawości pytam...krzychu3_1989 pisze:i po wzrostach na euro/usd dzisiaj teraz duł zamkniecie okolice 1,3240

To uj leci na 98,55
- krzychu3_1989
- Pasjonat
dobra Panie i Panowie poniosło mnie od czerwca gra na mikro lotach zaczynałem od 50 zł i dzisiaj mam 300zł i uznałem się za eksperta więc to że dzisiaj spadnie w okolice 1,3240 wziąłem tak z kryształowej kuli ale nie od mamy i nie z komunii jak ja miałem komunie to prezenty były skromne
- kaktus3000
- Gaduła
Na polskim brokerze http://www.breforex.pl/zapakowali jeszcze więcej S - 82,18%. Zaraz im nerwy puszcząatlanticos pisze:nie zrozumialem wcześniej..sorki...ale az tak bardzo sie takimi rzeczami nie sugeruj...to bardziej jako ciekawostka... mozna to sprawdzic na kilku stronach,..dzidziapiernik pisze:
A dziękuję, wykres też fajny, ale pytałam o te % w shortach, skąd toto wiadomo
http://fxtrade.oanda.co.uk/?&stop-geo-i ... anda.co.uk
na myfxbook też jest
po tym skoku w gore przybylo 2 % wiecej S...

Otwarte pozycje w oanda na eurusd 22,65 są podane w mln USD?
ale mi stopa wyczyscili na u.chf 
a z e.chf tez pieknie walneli w gore , rzadko tak bywa
-- Dodano: pt 02-08-2013, 17:07 --
nie dobrze , ze nic nie odrobili ze spadku
na sesji EZ bo statystycznie teraz powinno jeszcze byc 40 pip dla pejsatych
-- Dodano: pt 02-08-2013, 17:08 --
teraz to juz raczej bedzie dupa do wieczora , poprzepychali sie ...

a z e.chf tez pieknie walneli w gore , rzadko tak bywa
-- Dodano: pt 02-08-2013, 17:07 --
nie dobrze , ze nic nie odrobili ze spadku

-- Dodano: pt 02-08-2013, 17:08 --
teraz to juz raczej bedzie dupa do wieczora , poprzepychali sie ...
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

ja gram na D1 i mam nieco inny punkt widzeniaatlanticos pisze:nie wygłupiaj sie... nie łap noży...freakout pisze:coś mi się wydaje że edek poleci na pysk tak jak to miało miejsce w okolicach 20 czerwca