Wuza pisze:http://talking-forex.com/!#/live ~ z danymi masz audio w momencie publikacji ~fajnynick21 pisze:skad szybki kalendarz, gdzie sie najszybciej doweim jakie stopy procentowe itd, moze byc platne zrodlo, tylko skad?
Dziękuje
Wuza pisze:http://talking-forex.com/!#/live ~ z danymi masz audio w momencie publikacji ~fajnynick21 pisze:skad szybki kalendarz, gdzie sie najszybciej doweim jakie stopy procentowe itd, moze byc platne zrodlo, tylko skad?
14.30 konferencja i dopiero jazdakk.dreamer pisze:Czuje się jak pie.... harcerka. 3 godziny rozwieszałam z dzieciakami na osiedlu ogłoszenia, bo mój kocur wywalił się przez balkon 2 dni temu i polazł w teren. Wracam, patrze, a edek gdzie był, tam tkwi ;/// Sie pytam, gdzie tu teraz zarobić, macie jakąś zacną walutę na oku, która ma trochę większy range w tej chwili?
według mnie zbiją jeszcze na 1.3220 zanim amerykanie wybiją nowy szczyt do jutra...Nowy123 pisze:podwojne denko na EDKU na M5
4Declan pisze:kk.dreamer pisze:Czuje się jak pie.... harcerka. 3 godziny rozwieszałam z dzieciakami na osiedlu ogłoszenia, bo mój kocur wywalił się przez balkon 2 dni temu i polazł w teren. Wracam, patrze, a edek gdzie był, tam tkwi ;/// Sie pytam, gdzie tu teraz zarobić, macie jakąś zacną walutę na oku, która ma trochę większy range w tej chwili?
Które piętro ?
Ja mam doświadczenia z pierwszym sam wracał szybko pod klatkę (ale to cykor, więc na wędrówki nie bardzo)kk.dreamer pisze:4Declan pisze:kk.dreamer pisze:Czuje się jak pie.... harcerka. 3 godziny rozwieszałam z dzieciakami na osiedlu ogłoszenia, bo mój kocur wywalił się przez balkon 2 dni temu i polazł w teren. Wracam, patrze, a edek gdzie był, tam tkwi ;/// Sie pytam, gdzie tu teraz zarobić, macie jakąś zacną walutę na oku, która ma trochę większy range w tej chwili?
Które piętro ?
atlanticos pisze:nie jestem niczyim adwokatem ale od kilku lat mam konto w Admiralu i poza wczorajszym kilkuminutowym zawieszeniem nie przypominam sobie żadnych problemów z tym brokerem. Platforma hula jak ta lala... wypłaty w kilka godzin... Dla mnie bardziej niż okNowy123 pisze:
admiral odpada za duzo cudow tam sie dzieje
euraud huśta ładniekk.dreamer pisze:macie jakąś zacną walutę na oku, która ma trochę większy range w tej chwili?