pełna nazwa to pytoniachi kinko huyowrongWay pisze:tak mówią wskazniki pytionachimolmomas pisze:w eur usd 1.5423453![]()
![]()
DayTrading: Czwartek 01.08.2013
Re: DayTrading: Czwartek 01.08.2013
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Zamknięte 1.32415.gigu1 pisze:Jak wysoko to L?TsunamiPL pisze:L Eur/USD 1.32309
Chociaż jest potencjał do odbcicia ze 30-40 pipsów.
Ostatnio zmieniony 01 sie 2013, 12:47 przez TsunamiPL, łącznie zmieniany 1 raz.
The only way is up
podwojne denko na EDKU na M5
- fajnynick21
- Gaduła
Jak sie nastawiacie na granie na kablu pod dane? Jakies zlecenia oczekujace czy szybka reka:D?
Nie grasz, nie wygrasz
Cisną DM BZWBK na TVN CNBCNowy123 pisze:spadam z WBK bo to sie mija z cele od 3 dni same awarie i teaz od 1 h nie dzial foex mija z celem taki brok ma ktos jakis pomysl cos z ECN co by na danych nie bylo codow

Nie wiem czy było to już na forumpaki pisze:Cisną DM BZWBK na TVN CNBCNowy123 pisze:spadam z WBK bo to sie mija z cele od 3 dni same awarie i teaz od 1 h nie dzial foex mija z celem taki brok ma ktos jakis pomysl cos z ECN co by na danych nie bylo codowA rzecznik ciągle o "chwilowych" i "przejściowych" problemach
http://wpolityce.pl/artykuly/59170-ciec ... o-partnera
The only way is up
Ja mam 2 zlecenia oczekujące w przeciwnych kierunkach. Któreś się otworzy...fajnynick21 pisze:Jak sie nastawiacie na granie na kablu pod dane? Jakies zlecenia oczekujace czy szybka reka:D?

Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
paki pisze:Cisną DM BZWBK na TVN CNBCNowy123 pisze:spadam z WBK bo to sie mija z cele od 3 dni same awarie i teaz od 1 h nie dzial foex mija z celem taki brok ma ktos jakis pomysl cos z ECN co by na danych nie bylo codowA rzecznik ciągle o "chwilowych" i "przejściowych" problemach
bez jaj takie wazne dane dobrze ze na BERANAKE byl teraz na EBC ciekwe czy puszcza
pajace jeszcze sms wyslali ze jak co telefonicznie zamkna czy zlozyc zlecenie dobrze ze pozamykalem wszystko co mialem pod EBC rece opadaja ma jedna pozycja ale Sell LIMIT na EUR AUD ustawina
sa nienormalni przed ENC dany na wahaniach i szybka reakcja a CI pisz telefonicznie dzownic ahahahaha
us pln srodek kanału i zgaduj zgadula 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
ja mam admiralmarkets i sobie chwale - od 3 lat nie bylo zadnych problemow nawet na danych. Jedynie wkurza mnie MT4 na gejfona bo jest ultraslaba.
Moje pytania:
1. ma ktos poziomy opcji na dzis? brakuje mi newsow od Niemiaszka
2. Jesli Draghi nic nie powie to bedzie strzal w gore i pozniej w dol?
3. Jesli Draghi powie ze wciaz nie widzi znacznego ozywienia i rates musza pozostac na obecnym poziomie to edek w dol?
4. Jaki jest scenariusz na edka w gore? Chociaz patrzac na techn nie widze nic w gore, wiec czekamy na "fundamentalny trigger" do shortow?
z gory dzieki
Moje pytania:
1. ma ktos poziomy opcji na dzis? brakuje mi newsow od Niemiaszka
2. Jesli Draghi nic nie powie to bedzie strzal w gore i pozniej w dol?
3. Jesli Draghi powie ze wciaz nie widzi znacznego ozywienia i rates musza pozostac na obecnym poziomie to edek w dol?
4. Jaki jest scenariusz na edka w gore? Chociaz patrzac na techn nie widze nic w gore, wiec czekamy na "fundamentalny trigger" do shortow?
z gory dzieki
kupuj POLSKIE produkty