mario83 pisze:ja mam admiralmarkets i sobie chwale - od 3 lat nie bylo zadnych problemow nawet na danych. Jedynie wkurza mnie MT4 na gejfona bo jest ultraslaba.
Moje pytania:
1. ma ktos poziomy opcji na dzis? brakuje mi newsow od Niemiaszka
2. Jesli Draghi nic nie powie to bedzie strzal w gore i pozniej w dol?
3. Jesli Draghi powie ze wciaz nie widzi znacznego ozywienia i rates musza pozostac na obecnym poziomie to edek w dol?
4. Jaki jest scenariusz na edka w gore? Chociaz patrzac na techn nie widze nic w gore, wiec czekamy na "fundamentalny trigger" do shortow?
Nowy123 pisze:
admiral odpada za duzo cudow tam sie dzieje
nie jestem niczyim adwokatem ale od kilku lat mam konto w Admiralu i poza wczorajszym kilkuminutowym zawieszeniem nie przypominam sobie żadnych problemów z tym brokerem. Platforma hula jak ta lala... wypłaty w kilka godzin... Dla mnie bardziej niż ok
Czuje się jak pie.... harcerka. 3 godziny rozwieszałam z dzieciakami na osiedlu ogłoszenia, bo mój kocur wywalił się przez balkon 2 dni temu i polazł w teren. Wracam, patrze, a edek gdzie był, tam tkwi ;/// Sie pytam, gdzie tu teraz zarobić, macie jakąś zacną walutę na oku, która ma trochę większy range w tej chwili?
kk.dreamer pisze:Czuje się jak pie.... harcerka. 3 godziny rozwieszałam z dzieciakami na osiedlu ogłoszenia, bo mój kocur wywalił się przez balkon 2 dni temu i polazł w teren. Wracam, patrze, a edek gdzie był, tam tkwi ;/// Sie pytam, gdzie tu teraz zarobić, macie jakąś zacną walutę na oku, która ma trochę większy range w tej chwili?
Które piętro ?
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri