jak widze to i TP tak samo nie jest realizowane

to takie zagrywki brokera czy wszędzie tak jest ?
przez 15 minut nic nie mogłem zrobić rynek chodził notowania co chwila sie zmieniałykupidyn pisze:w admiralu zawsze tak jest i bylo, że o 23 rynek jest zamrożony na jakieś 5 minut i się nic nie dzieje ani nie można nic ze swoim zleceniem zrobić, jak np. w sobotę.
Nie dość że w trakcie ostatnich przemówień Bena punktualnie z konferencją i pierwszymi ważnymi słowami platforma traci mi połączenie i w żaden sposób nie idzie go przywrócić przez kilka minut to nawet jak się uda wyjść z pozycji bez straty to na jeden h.. wychodzi przy tak złodziejskich stawkach swapu. Dla mnie rachunek jest prosty dyma... na standard teraz będą dym... na pro ?Microbi pisze: jak faktycznie się poprawili to można spróbować
W Armadzie masz lepsze warunki i bez żadnych promocji co do depozytu.Erykos pisze:Jest w AM konto Admiral Pro ECN do końca sierpnia bez kwoty minimalnej. Tak to jest od 5000 PLN, a tak można je założyć i wpłacić 2 zł. Można grać microlotami. Ktoś ma Admiral Pro? Czy to dobre konto? Bo chyba nie ma tam tak źle ( rekwotowania, wykresy 1M )jak w Admiral Standard?