Wielkie dzięki acidmaker.acidmaker pisze:Dokładnie. Musisz jeszcze dorzucić załącznik PIT ZG ale z jego wypełnieniem nie będziesz miał problemów.
Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
1. "KISS" - Keep It Simple Stupid
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.
Dzień wczorajszy konto R 1061** Proszę mi nie utrudniać zarobie trochę i pójdę sobie gdzie indziej
obiecuje

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panowie, możecie powiedzieć jaki dziś maksymalny poziom osiągnął edek do godziny 10:53. Miałem tp na 1.3166, zahamowało na 1.3165 a u innych brokerów doszło do 1.3166
LMAX 1,31666
@traderfx
Ale na Twoim koncie na Admiral markets standardowym? Możesz zrobić screena?
Ale na Twoim koncie na Admiral markets standardowym? Możesz zrobić screena?
Taki miałem kurs w LMAX. Myślałem, że pytasz jak było u innych brokerów.
@lmax - ok dzięki, myślałem, że lmax to jakiś charakterystyczny synonim high value na świecy. .
High 1,31659 na minutowej z 9:34 na rachunku Admiral MAC. Zdaje się że to to samo co Admiral Pro.KrostosWW pisze:Panowie, możecie powiedzieć jaki dziś maksymalny poziom osiągnął edek do godziny 10:53. Miałem tp na 1.3166, zahamowało na 1.3165 a u innych brokerów doszło do 1.3166
Coś chyba nie tak z tym brokerem pomijając przerwy w trakcie przemówień Bena - Ea które działało też przestało działać nie jest to jakiś złoty g zwyczajny wskaźnik w formie ea 3 linie TP SL i RR + kilka innch prostymi wyliczeń.W bossafx działa bezbłędnie podobnie u innych zwyczajnie przestało działać. Nie płaczę tu że kurs się różnił o kilka pipsów czy rekwotę dostałem albo po dużo gorszej weszło - irytujące coś zmienili bo wiedzę że próba otworzenia nowego rachunku np demo z którego często korzystam oprócz reala do testów - kończy się przekierowaniem do strony www gabinetu inwestora
-- pt 19-07-2013, 23:35 --
Problem rozwiązany w kodzie miałem dzielenie przez 0 coś co było oczywiste w C dziesiątki lat temu stało się oczywiste tydzień temu w mt4 admirala.
-- pt 19-07-2013, 23:35 --
Problem rozwiązany w kodzie miałem dzielenie przez 0 coś co było oczywiste w C dziesiątki lat temu stało się oczywiste tydzień temu w mt4 admirala.
Witam
Po dłuższej przerwie wróciłem do rachunku AM PRO od początku czerwca. Zaliczyłem w tym czasie kilkanaście SL o różnych porach i gdy rynek był "spokojny" ale i z większą siła ruchu. Zdziwiło mnie że wszystkie (słownie WSZYSTKIE) te SL weszły idealnie. Kiedyś było to tylko marzenie więc pytam tak z ciekawości czy coś się pozmieniało z zeszłym rokiem czy nawet początkiem obecnego? że ani jednego poślizgu nawet o 0.1p nie miałem ???
Po dłuższej przerwie wróciłem do rachunku AM PRO od początku czerwca. Zaliczyłem w tym czasie kilkanaście SL o różnych porach i gdy rynek był "spokojny" ale i z większą siła ruchu. Zdziwiło mnie że wszystkie (słownie WSZYSTKIE) te SL weszły idealnie. Kiedyś było to tylko marzenie więc pytam tak z ciekawości czy coś się pozmieniało z zeszłym rokiem czy nawet początkiem obecnego? że ani jednego poślizgu nawet o 0.1p nie miałem ???
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.