DayTrading: Środa 31.07.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 31.07.2013
Mieszkam w Bielsku-Białej a do Żywca mam bliziutko 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
- roberttheus
- Maniak

windsurfing na falach trendu
- Tommy_Boss
- Pasjonat
I browar Tyski też bliskoroberttheus pisze:![]()
kurde generalnie tak sobie pomyślałem że nie ma lepszego miejsca do życia w Polsce jak bielsko-biała: jak mi się Żywca zachce świeżego to blisko, jak będę miał ochotę na czeskiego kozła albo złotego bażanta to Cieszyn blisko, jak mnie ktoś wkurw.. to w Oświęcimiu przez komin wyparuje! no żyć nie umierać - matka pakuj walizkę!!
![]()

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
- roberttheus
- Maniak
już nie wspominając że jak zatęsknisz do wielkomiejskiego życia to Kraków i Katowice rzut beretem
- Tommy_Boss
- Pasjonat
NO BAAAA !!!!roberttheus pisze:już nie wspominając że jak zatęsknisz do wielkomiejskiego życia to Kraków i Katowice rzut beretem
- roberttheus
- Maniak
gdyby nie żona w ciąży to w samolot do Krakowa bym wsiadł aż zatęskniłem za tamtymi okolicami
bym zapomniał o Wadowicach Ojca Świętego gdyby mnie naszło na kremówki

- richard.cali
- Pasjonat
ale się wzruszyłem, proponuje tym Panom przyznać ostrzeżenia za zaśmiecanie wątku...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

a i ja dobrej nocy pożyczę mając nadzieję na następne tak miłe spotkanie w zacnym gronie
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Posty Admin usunie i z głowy bedzie, ale co tu z Tobą zrobić ???? Hmmmm ??? damy radę , Rysiu. 
Dobranoc !!

Dobranoc !!
Ostatnio zmieniony 31 lip 2013, 22:55 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
Troche kiepski poziom dyskusji, gdzie sa modzi? Kiedys byl tu lepszy porzadek.
Dzis fajny dzien, ladna reakcja na zadne dane o USD dala zarobic cierpliwym podwojnie na EURUSD. Jutro ciekawe co powie Draghi, mysle ze wszyscy czekaja na "trigger" do shortow. Dzis to bylo ladne wykoszenie stopow i przyjecie lepszych pozycji pod jutrzejsze dane.
Fundamentalnie Ja nie widze niczego dobrego w strefie EU wiec nie ma podstaw do wzrostow na EURUSD. Dane z USA sa zroznicowane ale nie negatywne, stad tez dalej bylbym za umocnieniem USD. Dzis dane z Chin, mysle ze beda slabe - kolejny trigger za USD.
Wszystkim duzo zielonych pipsow i nie zagladajcie nikomu do kieszeni, patrzcie na swoje.
Dzis fajny dzien, ladna reakcja na zadne dane o USD dala zarobic cierpliwym podwojnie na EURUSD. Jutro ciekawe co powie Draghi, mysle ze wszyscy czekaja na "trigger" do shortow. Dzis to bylo ladne wykoszenie stopow i przyjecie lepszych pozycji pod jutrzejsze dane.
Fundamentalnie Ja nie widze niczego dobrego w strefie EU wiec nie ma podstaw do wzrostow na EURUSD. Dane z USA sa zroznicowane ale nie negatywne, stad tez dalej bylbym za umocnieniem USD. Dzis dane z Chin, mysle ze beda slabe - kolejny trigger za USD.
Wszystkim duzo zielonych pipsow i nie zagladajcie nikomu do kieszeni, patrzcie na swoje.
kupuj POLSKIE produkty