trav pisze:Profesjonalni traderzy mieszkają na Bemowie. Ja tez.
OO Ja mieszkam niedaleko kościoła przy wodzie oligoceńskiej a Ty ?
trav pisze:Profesjonalni traderzy mieszkają na Bemowie. Ja tez.
roberttheus pisze:zaczyna się to o czym już wspominałem ktoś załadował buy limit na 1.33 i odbijamy w góręNowy123 pisze:roberttheus pisze:teraz to czas się zastanowić nad Ską na 1.34 obawiam się że to będzie łapanka biedaków pójdziemy wyżej!!!!
pojechali eska po slach z 133200 t oteraz niech jada longana 133200
Spotkajcie się i nic z tego nie wyniknie...kk.dreamer pisze:To tu kurde wszyscy z Wawy? A ja szara myszka z Łodzi
Plan na noc to - iść spać, koncepcji nie mam.richard.cali pisze:oanda to największy przekręt i lepiej wklej plan na noc bo może byc fajna konsola UP i down Up i down w nieskończoność...dawaj ile pipsów wyłapiesz na tym, wklej schemat m30, h1, h2Bemowo1 pisze:dawno oandy nie wklejałem
70% na edku na krótko, wczoraj było 67% - części prawdopodobnie udało się uciec - dawnno 70 na edku nie widziałem
(teraz banki to mają do wycięcia)
Niedaleko ratusza.leemo pisze:trav pisze:Profesjonalni traderzy mieszkają na Bemowie. Ja tez.
OO Ja mieszkam niedaleko kościoła przy wodzie oligoceńskiej a Ty ?
Przyganial kociol garnkowi.atlanticos pisze:richard.cali pisze:Kermit czy ty zarabiasz wiecej czy mniej niż 1000USD/miesiąc, bo mi się wyfdaje że tworzysz lewizne na tym wątku...z czego żyjesz? w morde twoje wpisy, sam nie wiem jak to podpisać
Rysiu - to forum nie jest o mnie i moich zarobkach... zarabiam 1 euro miesiecznie - wystarczy czy za malo, za duzo? Jesli przeszkadzaja CI moje wpisy to wiesz co zrobic... masz to w opcjach... Staram sie z Topba dyskutowac normalnie, merytorycznie ale sie nie da, bo jak CI nie pojdzie to dwa dni siedzisz cicho na dupie i sie nie odzywasz...a jak Ci trejd wyjdzie to czepiasz sie wszystkich i obrazasz... Jak potrzebujesz dowartosciowania to sa odpowiedni specjalisci od tego typu dolegliwosci... Wiele razy to obiecywalem ale dzis kilkoma tekstami bezposrednio do mnie przegiales i moja jakakolwiek dalsza dyskusja z Toba sie właśnie zakończyla. Zauwazylem po prostu ze jakby sie do Ciebie nie odnosil to i tak słomy z butow nie wyjmiesz sobie... Wielu pipsow Ci zycze i prosze - komentuj moje analizy i projekcje ile chcesz, ale bez tekstow skierowanych bezposrednio do mojej osoby i nie zwiazanych z tematem forum.... Żegnam i nawet nie wysilaj sie na odpisanie
atlanticosatlanticos pisze:a może w bok?rabit pisze:Zloto, dzisiaj moze byc duuuze up po fomc ... albo lecimy ostro w dol
![]()