DayTrading: Środa 31.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 sie 2013, 00:00

Wzrost
11
27%
Bez zmian
3
7%
Spadek
27
66%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 31.07.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

SP500 pieknie :) licze ze dzis odwro jakis bedzie i jutro nizej zobaczymy sp500 i edka :)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

leemo pisze:
richard.cali pisze:Kermit czy ty zarabiasz wiecej czy mniej niż 1000USD/miesiąc, bo mi się wydaje że tworzysz lewizne na tym wątku...z czego żyjesz? w morde twoje wpisy, sam nie wiem jak to podpisać
Rysiu nie wiem ile zarabia żabka ale Ja dzięki niemu lecę sobie z rodzinką na Rodos .I tyle w tym temacie.
To Żabce też wycieczkę powinieneś zasponsorować

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

teraz to czas się zastanowić nad Ską na 1.34 obawiam się że to będzie łapanka biedaków pójdziemy wyżej!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
leemo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: leemo »

Bemowo1 pisze:
leemo pisze:
richard.cali pisze:Kermit czy ty zarabiasz wiecej czy mniej niż 1000USD/miesiąc, bo mi się wydaje że tworzysz lewizne na tym wątku...z czego żyjesz? w morde twoje wpisy, sam nie wiem jak to podpisać
Rysiu nie wiem ile zarabia żabka ale Ja dzięki niemu lecę sobie z rodzinką na Rodos .I tyle w tym temacie.

z miła chęcią się spotkam po powrocie.Mieszkam w W-wie i właśnie na Bemowie.Pogadamy przy piwku itakie tam
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

a ja jestem z Bydzi sle siedzę w gównianym hotelu w Wawie też na pifko bym skoczył
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Bemowo1 pisze:
leemo pisze:
Żabkę stać na wycieczkę, a fajnie że czasem komuś projekcja się przydaje bo może zauważy coś co przegapił... możliwość kilku różnych punktów spojrzenia na EKG to powinna być nadrzędna cecha forum, ale nie każdy to rozumie - niektórzy sądzą, że lepiej toczyć wojenki, a banki mają tyle że dla każdego z nas by starczyło :D :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

maassk pisze:heh chyba nikt na foru nie "zgadł" scenariusza :D

wniosek jest jeden, żadne fibo, średnie czy inne stochastiki tu nie grają :D TLe i Rgry pewnie też mało dają
zeuss pisze:
Nowy123 pisze:maskra jakas z WBK mam topod dane ale dzis to maskra pol dnia nie bylo nad rane w nocy wykres podziurwaony maskraycznie
lokjas nusdl oijhcaq uihdopasdiuh 1,33560 pwdh wdh iqwdgiuw :) :568:

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

atlanticos :564: :564: :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

leemo pisze:
z miła chęcią się spotkam po powrocie.Mieszkam w W-wie i właśnie na Bemowie.Pogadamy przy piwku itakie tam
Pozdrawiam
ja i Bemowo jesteśmy wstepnie w sierpniu umowienibo ja też nie tak daleko od stolicy (100km na zachód i nowa autostrada niedaleko wiec godzinka autem)... żaden problem spotkac sie w wiekszym gronie rowniez jak sadze :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

atlanticos pisze:
richard.cali pisze:Kermit czy ty zarabiasz wiecej czy mniej niż 1000USD/miesiąc, bo mi się wyfdaje że tworzysz lewizne na tym wątku...z czego żyjesz? w morde twoje wpisy, sam nie wiem jak to podpisać

Rysiu - to forum nie jest o mnie i moich zarobkach... zarabiam 1 euro miesiecznie - wystarczy czy za malo, za duzo? Jesli przeszkadzaja CI moje wpisy to wiesz co zrobic... masz to w opcjach... Staram sie z Topba dyskutowac normalnie, merytorycznie ale sie nie da, bo jak CI nie pojdzie to dwa dni siedzisz cicho na dupie i sie nie odzywasz...a jak Ci trejd wyjdzie to czepiasz sie wszystkich i obrazasz... Jak potrzebujesz dowartosciowania to sa odpowiedni specjalisci od tego typu dolegliwosci... Wiele razy to obiecywalem ale dzis kilkoma tekstami bezposrednio do mnie przegiales i moja jakakolwiek dalsza dyskusja z Toba sie właśnie zakończyla. Zauwazylem po prostu ze jakby sie do Ciebie nie odnosil to i tak słomy z butow nie wyjmiesz sobie... Wielu pipsow Ci zycze i prosze - komentuj moje analizy i projekcje ile chcesz, ale bez tekstow skierowanych bezposrednio do mojej osoby i nie zwiazanych z tematem forum.... Żegnam i nawet nie wysilaj sie na odpisanie
nie będę się czepiał, tylko wykresy wklejaj, czasami rynek się zmienia szybko ale powyżej m30 każdy zrozumie, zaraz wkleje coś aktualniejszego
Ostatnio zmieniony 31 lip 2013, 21:59 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Zablokowany