DayTrading: Piątek 26.07.2013
Re: DayTrading: Piątek 26.07.2013
jak ty się odnajdujesz w tej mnogości wszelakich wskaźnikówwirtp pisze:spodziewam sie spadkow do 1.3240, potem do 1.32, na usdjpy spodziewm sie wzrostow do 98.70 a potem spadki do 96.30 , wzrosty teraz na ujku moga troche potrwac i byc wieksze jak 98.70

Nec Hercules contra plures...
Rogalski raczej wzrosty jeszcze,cugan spadki ,komu tu zawierzyc ?
Chciałbym poznac jeszcze opinie Atlanticosa
Witam, jeśli nie spadniemy z obecnego obszaru na EUR/USD to lecimy na 1.34
stawia ktos na taki scenariusz?? ja w kazdym razie czekam na to jak wyjdziemy z konsolidacji zaznaczonej na screenie czarnym prostokątem.
Interesujące jest to, że konsola utworzona wybiciem już w późniejszych godzinach, kiedy łatwiej i taniej sie manipuluje ceną, a sam wolumen w konsoli jest duży tylko w szczytach.
Jestem bardziej za spadkami, ale tu nie ma co przewidywać, trzeba się dostosować.
Piszcie jakies swoje ciekawe wnioski bo moze być ciekawie w najblizszym czasie.
stawia ktos na taki scenariusz?? ja w kazdym razie czekam na to jak wyjdziemy z konsolidacji zaznaczonej na screenie czarnym prostokątem.
Interesujące jest to, że konsola utworzona wybiciem już w późniejszych godzinach, kiedy łatwiej i taniej sie manipuluje ceną, a sam wolumen w konsoli jest duży tylko w szczytach.
Jestem bardziej za spadkami, ale tu nie ma co przewidywać, trzeba się dostosować.
Piszcie jakies swoje ciekawe wnioski bo moze być ciekawie w najblizszym czasie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rogal tak stawia
Aby pogodzić jedno i drugie fajna prognoza.nowy1234 pisze:Rogalski raczej wzrosty jeszcze,cugan spadki ,komu tu zawierzyc ?
Czekamy na 15 sierpnia (5-ta rocznica) zwały na edku
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
- Stały bywalec
Czy ktoś wie jakie będzie dzisiaj otwarcie ?
Gdzie to można sprawdzić ?
Dziękuję za odpowiedź
Gdzie to można sprawdzić ?
Dziękuję za odpowiedź
wazny opor na edku to 1.3309, potem otwarta droga do 1.3414
-
- Stały bywalec