QTrader pisze:
EA wywołuje funkcje platformy które sprawdzają co jest na serwerze i dopiero zwracają wynik.
Słuchaj ja tu nie muszę ci udowadniając rzeczy oczywistych.Mówię co chce.
Chcesz specjalistycznej wiedzy od ręki?
Napisz na PW co chcesz wiedzieć. Wycenie, wystawie rachunek, zapłacisz i masz podane jak na dłoni.
Specialnie dla ciebie, a dziś jest niedziela to i na Fx nie można składać zleceń, napisałem EA oraz skrypt, modyfikacja aktualnego zlecenia oraz wyswietlenie info o cenie aktualnej otwarcia zlecenia, wyniki:
EA czeka, aż server wyśle mu informacje o nowej cenie i dlatego się nie uruchomi.
Skrytp mimo testu, wyłączona sieć(internet), brak możliwości składania zleceń działa informacje o zleceniu są wyświetlane poprawnie, natomiast modyfikacja nie, bo server nie przyjmuje zleceń.
Więc kolego: QTrader, mylisz się, bo platforma sprawdza co jest na platformie a następnie może wysłac info do servera, raz o otwarcie jednego zlecenia, tak jak to miało miejsce w moim EA oraz skrypcie.
Ja ci to napisałem za darmo, bez PW i wystawiania rachunku, nie dziękuj - ale zrozum jak działa.
Tymek - niech ci będzie "Większość brokerów nie lubi gdy co tick czytać Order Book." - dla mnie już to ma znaczenie = zero.
Twoje pozostałe bla bla bla droga na skróty, ktoś chciał ci kiedyś pomoc = zero.
Dziękuję za wyjaśnienie, wnioski to: sam se wygugluj