DayTrading: Czwartek 25.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 25.07.2013
Czyli jednak drukarki jeszcze troche popracują...
Jednak zamówienia na dobra trwałego użytku lepiej od prognoz
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
SA. Zamówienia na dobra bez środków transportu, wst. (czerwiec): 0% m/m (prognoza +0,5% m/m)Ciapul pisze:Czyli jednak drukarki jeszcze troche popracują...
chyba nie

Miałem na myśli właśnie te uwzględniające środki transportu. Transport musi coś transportować czyli ktoś coś musi produkować czyli ktos przy tym musi pracowac wiec może to są faktycznie pierwsze jaskółki poprawy a zestawiajac to z lepszymi od prognoz przychodami GM o których było wczesniej... moze faktycznie dno juz za nimi
Ostatnio zmieniony 25 lip 2013, 14:44 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
siano będzie ciekawe czy wypłacą 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fajnynick21
- Gaduła
nie tedy droga kolegoCiapul pisze:Miałem na myśli właśnie te uwzględniające środki transportu. Transport musi coś transportować czyli ktoś coś musi produkować czyli ktos przy tym musi pracowac wiec może to są faktycznie pierwsze jaskółki poprawy a zestawiajac to z lepszymi od prognoz przychodami GM o których było wczesniej... moze faktycznie dno juz za nimi

i widzisz po rekacji oslabienia USD
a Boeing i zbrojeniówka nie mają wpływu na gospodarke ?Nowy123 pisze:najwieksz wage maja walsnie zamowienia typu BOING czy wojskowe![]()

tylko nie wiemy na co ten dolar reaguje - myślę że na WJC bardzieji widzisz po rekacji oslabienia USD
zaraz Hambugiery powiedzą którędy droga
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
to maly ulamek jak USa jest oparta na konsumpcjiCiapul pisze:a Boeing i zbrojeniówka nie mają wpływu na gospodarke ?Nowy123 pisze:najwieksz wage maja walsnie zamowienia typu BOING czy wojskowe![]()
![]()
tylko nie wiemy na co ten dolar reaguje - myślę że na WJC bardzieji widzisz po rekacji oslabienia USD

http://www.zerohedge.com/news/2013-07-2 ... ing-orders
"sptyaj milicjanta, on ci prawde powie, spytaj milicjanta oooon ci wskaze droge" Dezertermolmomas pisze:zaraz Hambugiery powiedzą którędy droga
ja sie dzis zegnam z wami, zabieram swoje pipsy i ide troche pozyc
zycze wam mnooostwo pipsow!!!
ciao!!
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry