DayTrading: Czwartek 25.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 25.07.2013

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Nowy - przecież ja nigdzie nie rozstrzygałem, które są ważniejszeNowy123 pisze: to chyba te inne zamówienia sa ważniejsze![]()

Patrząc w skali makro zastanawiam się jedynie od czego miałby tam się zacząć wzrost konsumpcji.
I wzrost u takich gigantów jak Boeing, będzie powodował wzrosty o kooperantów itp itd ludzie wtedy uzyskują gwarancje stabilności dochodów a to mając na uwadze fakt ze jankesy na kredytach stoją, bedzie sie przekładało na wzrost zdolnosci kredytowej co z kolei przekladac sie bedzie na wzrost konsumpcji i jednoczesnie na rynek nieruchomosci o ktorym Ben czesto steka... i wtedy sie cos moze zaczac krecic bo moim zdaniem konsumpcja sama z siebie nie wzrosnie...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Zawsze coś, byle do przodu.molmomas pisze:to co w tym tygodniu zarobiłem to straciłem, i jestem 0,1 % do przodu
The only way is up
ale BEING nie ciagnie calej gospodarki juz nie raz te zmowienie byly wysokie podale linka warto sie zaznajomicCiapul pisze:Nowy - przecież ja nigdzie nie rozstrzygałem, które są ważniejszeNowy123 pisze: to chyba te inne zamówienia sa ważniejsze![]()
![]()
Patrząc w skali makro zastanawiam się jedynie od czego miałby tam się zacząć wzrost konsumpcji.
I wzrost u takich gigantów jak Boeing, będzie powodował wzrosty o kooperantów itp itd ludzie wtedy uzyskują gwarancje stabilności dochodów a to mając na uwadze fakt ze jankesy na kredytach stoją, bedzie sie przekładało na wzrost zdolnosci kredytowej co z kolei przekladac sie bedzie na wzrost konsumpcji i jednoczesnie na rynek nieruchomosci o ktorym Ben czesto steka... i wtedy sie cos moze zaczac krecic bo moim zdaniem konsumpcja sama z siebie nie wzrosnie...

-- Dodano: czw 25-07-2013, 15:51 --
sp500 luke domknie i mozemy dalej spadac

-- Dodano: czw 25-07-2013, 15:52 --
sory korekcic bo jak spadac to posadzony bede ze naganiam na spadki i armagedon widze

ale ja też tylko o boeingu nie myślałem... tak czy owak chodziło mi o to, że mogą to być sygnały dochodzące z realnej gospodarki wskazujące na to, że maszyna ruszać zaczyna (z naciskiem na zaczyna)Nowy123 pisze:ale BEING nie ciagnie calej gospodarki juz nie raz te zmowienie byly wysokie podale linka warto sie zaznajomic
faktem jest, że z ostatniego umocnienia $ zostało już tylko 30%
a teraz jeszcze http://stooq.pl/mol/?id=8525
Ostatnio zmieniony 25 lip 2013, 16:20 przez Ciapul, łącznie zmieniany 2 razy.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
czy nie przesadzaja z roznica w pipach pomiedzy e.chf a edkiem ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

podwójny szczyt na kablu m15?
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
- roberttheus
- Maniak
co z jenem o jakas analize sie ktos pokusi?
windsurfing na falach trendu
8050 S na KIwi na jakac cofke z 20 30 pipsow