DayTrading: Czwartek 25.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 lip 2013, 00:00

Wzrost
14
36%
Bez zmian
4
10%
Spadek
21
54%

Liczba głosów: 39

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 25.07.2013

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Nowy123 pisze: czor ich wie co znowu z danymi wydrukuja :) ale SP500 juz widac nie ma sil wieszosc gl spolek juz raporty podala ruch jakis bedzie ale nie licze najakis przelom na U J czy EDKU
co prawda to prawda... tylko facebook i apple, no i banki powyzej oczekiwan z wynikami ... co daje obraz, że s&p napompowane do granic, i chyba juz nikt nie ma siły ani wiary, żeby miało iśc wyżej...

jak już mcdonalds tnie prognozy, cat i inni, to jest kwas :)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Damar pisze:Zgadzam się z tymi micro lotami ale wytłumaczcie mi gdzie się podziało te 100 EURO
A pytałeś support :?:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

pedro pisze:tylko facebook i apple, no i banki powyzej oczekiwan
dzisiaj 3M i GM również - co ciekawe ten ostatni przychody również powyżej więc może faktycznie coś sie ruszać zaczyna skoro automotiv lepiej
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Damar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Damar »

Tak pytałem i tak jak wcześniej przedstawiciel XEMarkets /Pan Piotr Kurszewski/ bardzo chętnie służył pomocą na moje pytanie co się stało z tymi 100 Euro już niestety nie odpowiedział, aż strach pomyśleć co się może stać z pieniędzmi realnymi skoro te promocyjne znikają.

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

Damar pisze:Tak pytałem i tak jak wcześniej przedstawiciel XEMarkets /Pan Piotr Kurszewski/ bardzo chętnie służył pomocą na moje pytanie co się stało z tymi 100 Euro już niestety nie odpowiedział, aż strach pomyśleć co się może stać z pieniędzmi realnymi skoro te promocyjne znikają.

przestań siać defetyzm tylko zajmij się rynkiem.
Są działy do narzekania na brokerów
Money flow.
"pips to the people"

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Ciapul pisze:
dzisiaj 3M i GM również - co ciekawe ten ostatni przychody również powyżej więc może faktycznie coś sie ruszać zaczyna skoro automotiv lepiej
mam rodzine w stanach, od 8 lat na stale tam, rozmawiałem 2 dni temu, wlasnie jakiegos truck'a nowego GM kupili :) i faktycznie, coś się rusza, ale w metropoliach przede wszystkim... Detroit down, inne 'mniejsze' tez z problemami są miasta... a nowe auta tam kupują, bo stare biorą meksykance do siebie :)... poza tym, taka kultura i cykl wymiany aut co 3-5 lat na nowy :)

a siano jest... bo prawie z helikopterow zrzucają ;)... karty kredytowe, albo kredyty konsumenckie czy na zakup samochodu... jezeli dostajesz checki z wyplatą to nie ma najmniejszego problemu :)

może i faktycznie coś się u nich rusza, ale skoro się rusza (to inflacja up, i bezrobocie down) a to ciągnie za sobą zakończenie QE... i pytanie jest jedno, na które nikt odpowiedzi nie zna, jak zachowa się tamtejszy rynek.. i nie chodzi mi o spekulantów z goldmana, citi czy innego morgana, ale jak to się na zwyklych szarych ludziach odbije...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

też mam rodzine w stanach ale szarych ludzi tam nie widziałem - czarnych, białych, żółtych, czerwonych owszem :D

na poważnie tam mało kto kupuje auto na własnosc tylko bierze w leasing a zeby go dostac to przynajmniej zatrudnienie pewne miec musisz
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
fajnynick21
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fajnynick21 »

Damar pisze:Tak pytałem i tak jak wcześniej przedstawiciel XEMarkets /Pan Piotr Kurszewski/ bardzo chętnie służył pomocą na moje pytanie co się stało z tymi 100 Euro już niestety nie odpowiedział, aż strach pomyśleć co się może stać z pieniędzmi realnymi skoro te promocyjne znikają.

Twoje 100 euro poszło do mnie w postaci zysku:D :569: :mrgreen:
Nie grasz, nie wygrasz

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pedro pisze:
Ciapul pisze:
mam rodzine w stanach, od 8 lat na stale tam, rozmawiałem 2 dni temu, wlasnie jakiegos truck'a nowego GM kupili :) i faktycznie, coś się rusza, ale w metropoliach przede wszystkim... Detroit down, inne 'mniejsze' tez z problemami są miasta... a nowe auta tam kupują, bo stare biorą meksykance do siebie :)... poza tym, taka kultura i cykl wymiany aut co 3-5 lat na nowy :)

a siano jest... bo prawie z helikopterow zrzucają ;)... karty kredytowe, albo kredyty konsumenckie czy na zakup samochodu... jezeli dostajesz checki z wyplatą to nie ma najmniejszego problemu :)

może i faktycznie coś się u nich rusza, ale skoro się rusza (to inflacja up, i bezrobocie down) a to ciągnie za sobą zakończenie QE... i pytanie jest jedno, na które nikt odpowiedzi nie zna, jak zachowa się tamtejszy rynek.. i nie chodzi mi o spekulantów z goldmana, citi czy innego morgana, ale jak to się na zwyklych szarych ludziach odbije...
tez mam rodzine Szfagier ma firme przewozowa i pare truckow ruszyc sie ruszylo ale dalej trudność z uzyskiwaniem kredytu jest..inflacja tam juz 3 % smialo jest bo BENEK chyba do sklepu nie chodzi :) a co d ostopy bezrobocia i ich liczenia juz bylo omawiane wraz z jakascia miejsc parcy -slab oplatne i jeszcze wyszczególnić trzeba te na pol etatu :)

ja sam bylem w czasie atakow na WTC :) i poznie juz w okresie przypadajacym na boom budowlanym i kredytowy :) gdzie bylo maksymalne zycie na kredyt :) ponad stan po mimo ze rodzina w pl czy w UE za chiny nie dostali by kredytu z taka historia kredytowa tam dawali i sie skonczylo jak skonczylo

-- Dodano: czw 25-07-2013, 14:21 --
fajnynick21 pisze:

Twoje 100 euro poszło do mnie w postaci zysku:D :569: :mrgreen:
to wyplac je zobaczymy czy wyplacisz :)

Awatar użytkownika
fajnynick21
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fajnynick21 »

musze dojechac do miliona:D
Nie grasz, nie wygrasz

Zablokowany