od tygodnia nie było tak bardzo niedźwiedziej "hajedynki" zobaczymy jak ja zamkną - znają już dane z 16 i albo schodzą żeby niżej dobrac L albo wyjdą z klina na edku dołem i kolacja w piwnicy dziś
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
atlanticos pisze:od tygodnia nie było tak bardzo niedźwiedziej "hajedynki" zobaczymy jak ja zamkną - znają już dane z 16 i albo schodzą żeby niżej dobrac L albo wyjdą z klina na edku dołem i kolacja w piwnicy dziś
imho, znają wyniki, będą gorsze, schodzą niżej po L : )... rynek zweryfikuje, już za godzine i 18 minut
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
atlanticos pisze:od tygodnia nie było tak bardzo niedźwiedziej "hajedynki" zobaczymy jak ja zamkną - znają już dane z 16 i albo schodzą żeby niżej dobrac L albo wyjdą z klina na edku dołem i kolacja w piwnicy dziś
imho, znają wyniki, będą gorsze, schodzą niżej po L : )... rynek zweryfikuje, już za godzine i 18 minut
pamiętaj o Chinach... od rana to wisiało w powietrzu... czuc było jak byki zaczynają robic w portki... ja sądzę że dane o 16 niewiele zmienia... czekam tylko na potwierdzenie w postaci wybicia klina na edku - wtedy cos dorzuce do pieca... jeśli zanegują 40 pipsową H1 dziś to będzie dla mnie mistrzostwo świata wałków ale... na forexie rzeczy niemożliwych podobno nie ma wiec trzeba byc czujnym
czyli co "obstawiacie" ?? ja pogasilem wszystko i pie*dole to na dziś. Zaraz ktoś zakręci ruletką.
Btw, czy jesli zarobilem kilka stowek moge to wyplacic od razu z XM a z pozostawionych 100e moge grac dalej?