DayTrading: Środa 24.07.2013
- fajnynick21
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 24.07.2013
po jakim czasie dostalscie maila z xem markets z danymi do logowania do platformy
Nie grasz, nie wygrasz
w spamie jest
Dzięki za pomoc. Pozycja mała, na szczęście, dziwne to umocnienie złotówki, takie raczej techniczne, bez fundamentów, ktoś pozycje odpowiednie zajmuje, przy zjazdach.atlanticos pisze:Jeśli ją zobaczę dziś powyżej 3.19 to uważam że do piątku (maks poniedzialek, wtorek) będzie w okolicach 3.24... zejście poniżej 3.15 spowodowałoby zmianę trendu i uruchomienie mnóstwa dodatkowych zlecę, wybicie TL, a to mało prawdopodobne obecnie na tak wyprzedanym rynkuDeclan pisze:A ta nasza złotówa, to się podrywa i podrywa i wystartować nie może. Vincenty Rostowski ja trzyma.
Atlanticos jak widzisz. Trochę się już martwię o moją pozycję USD/PLN na 3,2, mam nadzieję że 3,16 to będzie ostatni przystanek.
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
DAx ladnie jeszcze jedne opor zaliczyli 8400 na 1 h powinni zrobic ladna cofke znowu
jak długo czekasz (bo ja też dostałem z niezłym lagiem) wbijaj na chata z ich strony, mi bardzo miła Zuzanna pomogła w kilka minut. Ale po angielsku komunikacja.fajnynick21 pisze:po jakim czasie dostalscie maila z xem markets z danymi do logowania do platformy
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
az sie prosi eur/usd żeby ruszyć jeszcze 40-50 pipsów do góry, wyciąć co sie da i jazda na dół.
ostatnio codziennie z rana pierwszy szczy a kolejny jeszcze wyzej po poludniu
ostatnio codziennie z rana pierwszy szczy a kolejny jeszcze wyzej po poludniu
najbliższe wsparcie to 3,14. Później poziom 3,10 i 3,04, 3,00. Między 3,00 a 3,10 mocne wsparcie, tylko, że przebicie poziomu 3,14 (czyli zejście poniżej LT długoterminowej) może aktywować SL i chwilowy spadek poniżej 3,00 nawet.atlanticos pisze:Jeśli ją zobaczę dziś powyżej 3.19 to uważam że do piątku (maks poniedzialek, wtorek) będzie w okolicach 3.24... zejście poniżej 3.15 spowodowałoby zmianę trendu i uruchomienie mnóstwa dodatkowych zlecę, wybicie TL, a to mało prawdopodobne obecnie na tak wyprzedanym rynkuDeclan pisze:A ta nasza złotówa, to się podrywa i podrywa i wystartować nie może. Vincenty Rostowski ja trzyma.
Atlanticos jak widzisz. Trochę się już martwię o moją pozycję USD/PLN na 3,2, mam nadzieję że 3,16 to będzie ostatni przystanek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto jeszcze nie sprzedał kangura od wczorajszego wieczoru to ma szansę na obecnej korekcie
Bo potem to już tylko fala C gdzieś pod 0.896 nawet 

Market action discounts everything
adk77 pisze:najbliższe wsparcie to 3,14. Później poziom 3,10 i 3,04, 3,00. Między 3,00 a 3,10 mocne wsparcie, tylko, że przebicie poziomu 3,14 (czyli zejście poniżej LT długoterminowej) może aktywować SL i chwilowy spadek poniżej 3,00 nawet.atlanticos pisze:Jeśli ją zobaczę dziś powyżej 3.19 to uważam że do piątku (maks poniedzialek, wtorek) będzie w okolicach 3.24... zejście poniżej 3.15 spowodowałoby zmianę trendu i uruchomienie mnóstwa dodatkowych zlecę, wybicie TL, a to mało prawdopodobne obecnie na tak wyprzedanym rynkuDeclan pisze:A ta nasza złotówa, to się podrywa i podrywa i wystartować nie może. Vincenty Rostowski ja trzyma.
patrzac na to co sie dzieje z Polskim budżetem - nierealny scenariusz jak dla mnie
czas pokażeneonisan pisze:Kto jeszcze nie sprzedał kangura od wczorajszego wieczoru to ma szansę na obecnej korekcieBo potem to już tylko fala C gdzieś pod 0.896 nawet
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji