kangur i kiwi po takich danych z Chin grubo niżej wyladują więc obaw nie ma większych wg mniefajnynick21 pisze:co z tym kiwi? czyzby 4 fala?
DayTrading: Środa 24.07.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 24.07.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fajnynick21
- Gaduła
atlanticos pisze:kangur i kiwi po takich danych z Chin grubo niżej wyladują więc obaw nie ma większych wg mniefajnynick21 pisze:co z tym kiwi? czyzby 4 fala?
OK to spokój:D a mozesz zaba powiedzieć jaki zasięg spadku przewidujesz na kiwi?

Nie grasz, nie wygrasz
E J na oporach
U J tez
U J tez
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
najbliższe wsparcie 7900-7910 ale to na dziś, a mam subiektywne odczucie ze to bedzie dopiero poczatek na kangurze i kiwifajnynick21 pisze:atlanticos pisze:kangur i kiwi po takich danych z Chin grubo niżej wyladują więc obaw nie ma większych wg mniefajnynick21 pisze:co z tym kiwi? czyzby 4 fala?
OK to spokój:D a mozesz zaba powiedzieć jaki zasięg spadku przewidujesz na kiwi?

kiwi (technicznie) nadal w przedziale PA wzrostowego - podobnie jak na kangurze. Statystykę dopiero budujęatlanticos pisze:
najbliższe wsparcie 7900-7910 ale to na dziś, a mam subiektywne odczucie ze to bedzie dopiero poczatek na kangurze i kiwi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja na kiwi wypatrzyłem spadkowego gartleya na 4H a właściwie kor harmonic mi go wypatrzył. 

- atlanticos
- Maniak
technicznie może tak ale fundamentalnie kangur i kiwi piwnica... nic tego nie powstrzyma... kiwi skończyło wg mnie pierwsza piątke spadkową... teraz może podbic pod 7970-7990 na drugiej fali i zaczynamy potem 3 w dół ale pewności nie mam co do tej podbitki... jak podejdziemy wyżej to szukam PA pod eskęBemowo1 pisze:kiwi (technicznie) nadal w przedziale PA wzrostowego - podobnie jak na kangurze. Statystykę dopiero budujęatlanticos pisze:
najbliższe wsparcie 7900-7910 ale to na dziś, a mam subiektywne odczucie ze to bedzie dopiero poczatek na kangurze i kiwi
spadki poniżej poziomów o których Kermit wspomina - identyczny poziom wynika u mnie z innych zależnościmiskof7 pisze:Ja na kiwi wypatrzyłem spadkowego gartleya na 4H a właściwie kor harmonic mi go wypatrzył.
A jak by tak coś poszło inaczej i Edek poleciałby na 1,4000 ???
Co musiało by się wydarzyć ??? Proszę o Waszą opinię !!

Co musiało by się wydarzyć ??? Proszę o Waszą opinię !!
Warto kiwi upatrywać z miejscem retestu tl na kangurze, o którym wcześniej wspominałematlanticos pisze:
technicznie może tak ale fundamentalnie kangur i kiwi piwnica... nic tego nie powstrzyma... kiwi skończyło wg mnie pierwsza piątke spadkową... teraz może podbic pod 7970-7990 na drugiej fali i zaczynamy potem 3 w dół ale pewności nie mam co do tej podbitki... jak podejdziemy wyżej to szukam PA pod eskę