Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
JAREK67
Maniak
Maniak

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

freakout pisze:
kurde, to chyba pierwszy sensowny system jaki widzę na Allegro :D ciekawe jak ze skutecznością bo R:R widać że znakomite... i z tego co widzę 2 osoby już go kupiły, może jest wśród nich jakaś osoba z forum? opinie mile widziane ;)
ogarnij się człowieku. :shock:
przecież on nie pokazuje nawet wejść na rachunku demo tylko pokazuje "co by było gdyby"
gwarantuję ci że w ten sposób na wykresie historycznym jesteś w stanie przy wykorzystaniu dowolnych wskaźników znaleźć takie miejsca żeby pokazać piękne zyskowne trejdy.
zauważ, że pokazuje tylko te najlepsze. czy naprawdę wierzysz, że trafia same "szóstki w totka" ?
gorszej ściemy dawno nie widziałem.
no i te wskaźniki pięknie pokazują historię. spróbuj stosować je w realu to... wylądujesz w Realu ... na kasie :)
no chyba, że się mylę i wtedy :

Obrazek
screenshot program windows

:lol:

Dla błądzących we mgle. Plan minimum do przyswojenia. Zaznaczam to tylko preludium do ciężkiej pracy jaka przed wami
http://www.acegazette.com/en/trading-ar ... g-2-2.html
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 21:55 przez JAREK67, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

ADASKO2012 pisze:Taaaaa sensowny system,przecież widać,ze przykłady są z ostatnich danych banków i w te dni można było zebrać mnóstwo pipsow bez zbędnego systemu z allegro.
A poza tym widzę stop loss grubo ponad sto pipsow, w nie których miejscach -zdecydowanie za dyzo,chyba,ze dla naiwnych.
Coraz więcej ludzi chce zaobić na foreksie wiec sprzedaje system na allegro hehe
tak, ale sygnały do zajęcia pozycji pojawiły się tuż przed danymi czyli coś jednak w tym systemie jest ;)

-- Dodano: wt 23-07-2013, 21:54 --
JAREK67 pisze:
freakout pisze:
kurde, to chyba pierwszy sensowny system jaki widzę na Allegro :D ciekawe jak ze skutecznością bo R:R widać że znakomite... i z tego co widzę 2 osoby już go kupiły, może jest wśród nich jakaś osoba z forum? opinie mile widziane ;)
ogarnij się człowieku. :shock:
przecież on nie pokazuje nawet wejść na rachunku demo tylko pokazuje "co by było gdyby"
gwarantuję ci że w ten sposób na wykresie historycznym jesteś w stanie przy wykorzystaniu dowolnych wskaźników znaleźć takie miejsca żeby pokazać piękne zyskowne trejdy.
zauważ, że pokazuje tylko te najlepsze. czy naprawdę wierzysz, że trafia same "szóstki w totka" ?
gorszej ściemy dawno nie widziałem.
no i te wskaźniki pięknie pokazują historię. spróbuj stosować je w realu to... wylądujesz w Realu ... na kasie :)
no chyba, że się mylę i wtedy :

Obrazek
screenshot program windows

:lol:
ale on przecież napisał że wskaźniki nie repaintują więc nie wiem o co ci chodzi :roll:

JAREK67
Maniak
Maniak

o twoje cztery stówy chodzi. zawsze o to samo. :569:

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

ja tylko nie rozumiem czemu tu wszystkie systemy są po kolei skreślane skoro nikt z nas go nawet nie miał, nie wie jakie są jego zasady, itd... a to że kosztuje 400zł to nic dziwnego, w końcu każdy chce jakoś zarobić, ale żeby od razu być pewnym że system nie działa bo nie ma wyników z MT4? :roll:

JAREK67
Maniak
Maniak

freakout pisze:ja tylko nie rozumiem czemu tu wszystkie systemy są po kolei skreślane skoro nikt z nas go nawet nie miał, nie wie jakie są jego zasady, itd... a to że kosztuje 400zł to nic dziwnego, w końcu każdy chce jakoś zarobić, ale żeby od razu być pewnym że system nie działa bo nie ma wyników z MT4? :roll:
wielu z pewnością miało ale głupio się przyznać ;)
był tu jeden kolega, który bronił swojego zakupu i nawet obiecał, że za miesiąc wklei wyniki z własnej gry. to było jakoś jeszcze zimą :)

ferdekfx6600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ferdekfx6600 »

JAREK67 pisze:
freakout pisze:ja tylko nie rozumiem czemu tu wszystkie systemy są po kolei skreślane skoro nikt z nas go nawet nie miał, nie wie jakie są jego zasady, itd... a to że kosztuje 400zł to nic dziwnego, w końcu każdy chce jakoś zarobić, ale żeby od razu być pewnym że system nie działa bo nie ma wyników z MT4? :roll:
wielu z pewnością miało ale głupio się przyznać ;)
był tu jeden kolega, który bronił swojego zakupu i nawet obiecał, że za miesiąc wklei wyniki z własnej gry. to było jakoś jeszcze zimą :)
Pewnie jest już milionerem, ba miliarderem :wink: i nie ma już ochoty zaglądać na to forum :p
Tak już jest z wszystkimi systemami gralami na allegro, itp...
Pozdrawiam i pipsów życzę

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Wystarczy nabyć wiele lat doświadczenia i się wie. Nie bądź naiwny, lepiej wydać te 400pln na dobre książki.

PS: Wczoraj czytałem artykuł na temat studenta który oddawał laptop za darmo dla ponad tysiąca osób ;) Oczywiście za 30pln kosztów przesyłki.
Nie ma nic za darmo.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Jak zaczniesz kiedyś naprawdę robić dobre procenty to po pierwszych dwóch zdaniach w opisie takiej aukcji będziesz wiedział co tak naprawdę jest wart dany "system" - zwykle nic...
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

marcin76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marcin76 »

witam wszystkich

co powiecie o tym EA http://allegro.pl/forex-ea-realne-konto ... 53843.html

EA Wynik z konta Realnego (robot pracuje cały czas od 13 czerwca 2013)

jestem ciekaw waszej opinii

pozdr

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

2013 czerwiec hehe
Chłop gra lotem 0,01 no masakra ,meczy się strasznie to nie dla mnie,ja teraz wskakuje na 20 lotow

ODPOWIEDZ