Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
lukadz
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: lukadz »

ja jestem dopiero z serwisem tradepolonica.pl od miesiaca ale to co dzisiaj zrobili to normalnie szok ponad 170pipsow zysku w jeden dzien.Wedlug mnie dobre jest i 20 pipsow na dzien.Ale tutaj akurat rynek na to pozwolil.Nigdy sie nie spodziewalem ze mozna w taki sposob handowac na rynku jak oni to robia.Mase pozycji zabezpieczajacych.Uzywam nieco mniejszych ustawien niz Pan ze wzgledu na moj depozyt.

Pawel Szymanczyk pisze:
ade25 pisze:Witam jestem tu nowy co powiecie o tym:
http://allegro.pl/sygnaly-forex-16000pi ... 27159.html

na angielskim forum znalazłem jakąś wypowiedz gościa co go te sygnały wyrolowały.....
Tez korzystalem z tych sygnalow .Sygnaly raczej dla cierpliwych osob i z duzym kapitalem.

Obecnie korzystam z sygnalow:
http://tradepolonica.pl/
Tutaj klada nacisk na jakosc transakcji.Zyski sa widoczne kazdego dnia poniewaz raczej skalpuja lub lapia wieksze liczby pipsow przy danych makro.Korzystam juz trzeci miesiac.Moje wyniki z syganalow w zalacznikach.Przy ich sposobie handlu dodatkowe zyski ze spreadu sa najciekawsza forma zarobku.Poprostu daja zarobic takze na tym ze niezaleznie od tego czy transakcja jest stratna czy zyskowna i tak na tym zarabiamy.Co wedug mnie daje pewna przewage nad rynkiem.
Jak narazie czerwiec byl zdecydowanie najlepszy ze wszystkich miesiecy..

Sam tez troche handluje ale z roznymi efektami.Narazie testuje jeden ze wskaznikow ktory zakupilem na allegro.

ade25
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ade25 »

Jeżeli są zarobki z tradepolonica to bardzo dobrze bo różnie z nimi bywało jak czytałem......

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Chyba też zacznę sprzedawać sygnały za 500 pln i systemy na allegro bo patrzę, że jest masa frajerów, którzy wierzą, że ktoś im da pieniądze za darmo ! Chyba muszę sobie wolne od forum zrobić, bo już nawet w journalach zaczyna się agitacja, a mnie osobiście szlag trafia jak czytam takie brednie... i pewnie nie tylko mnie. Widziałem na allegro, że ktoś kupił jakieś sygnały za 2,5K, gdzie na myfxbooku widać konto a na nim trejdy trzymane po 19 dni z profitem 8 pips na EU !!!
Ze swojej strony chciałbym tylko pogratulować frajerstwa.

PS: Ogarnijcie się ludzie i myślcie bo potem krążą tylko ploty o tym jaki to rynek kapitałowy jest zły :cry: :cry:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

lukadz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: lukadz »

nawet jak ktos kupi glupiego robota na allegro to zawsze to jest jakas nauka.przynajmniej bedzie wiedzial co taki robot potrafi robic i jak to dziala.no to nie byly sygnaly za 2500zl tylko robot za 2500zl a to troche co innego.
ku przestrodze warto dodac ze roboty w dluzszym terminie poprostu przestaja dzialac i przynosza straty.

tutaj robot za 16 k :
http://allegro.pl/system-100-forex-ea-r ... 00333.html

ciekawe czy koles kogos naciagnie na taka cene

Awatar użytkownika
Tymek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tymek »

Ten robot za 16K to prawie "Vegas" podwaja zlecenia. trzeba mieć duże depo by wytrzymał szybkie ruchy.
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego ;)

paki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: paki »

W zeszłym roku napisałem sobie robota (uczelnia = brak czasu na trejdy, a wiadomo: pieniądze nie śmierdzą). Wynik na wykresie powalający: z 500 € w cztery miesiące do prawie 1,5 mln €. Tyle backtesty. Forwardtesty - cóż, depo wyczyszczone w dwa miesiące (na szczęście demo). To tak w ramach przestrogi: wykresy fajnie wyglądają, jeśli umie się je dopasować do odpowiednich ruchów na rynku. To, co działało przez te moje 4 miesiące w backtestach, kompletnie nie działa teraz. Ale wykresik wygląda pięknie, nic tylko próbować sprzedać automat na allegro, może znajdzie się chętny :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tymek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tymek »

Myślę ze twój robot ma potencjał. Tylko dane historyczne miałeś kiepskie.
Zalecałbym testy na dłuższym okresie niż 4 mies. Klika lat wstecz zobaczyć jak się zachowuje
Potem optymalizacja na 10 latach i masz grala ;)
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego ;)

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

kurde, to chyba pierwszy sensowny system jaki widzę na Allegro :D ciekawe jak ze skutecznością bo R:R widać że znakomite... i z tego co widzę 2 osoby już go kupiły, może jest wśród nich jakaś osoba z forum? opinie mile widziane ;)

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

Taaaaa sensowny system,przecież widać,ze przykłady są z ostatnich danych banków i w te dni można było zebrać mnóstwo pipsow bez zbędnego systemu z allegro.
A poza tym widzę stop loss grubo ponad sto pipsow, w nie których miejscach -zdecydowanie za dyzo,chyba,ze dla naiwnych.
Coraz więcej ludzi chce zarobić na foreksie wiec sprzedaje system na allegro hehe
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 21:56 przez ADASKO2012, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ