Pawel Szymanczyk pisze:Tez korzystalem z tych sygnalow .Sygnaly raczej dla cierpliwych osob i z duzym kapitalem.ade25 pisze:Witam jestem tu nowy co powiecie o tym:
http://allegro.pl/sygnaly-forex-16000pi ... 27159.html
na angielskim forum znalazłem jakąś wypowiedz gościa co go te sygnały wyrolowały.....
Obecnie korzystam z sygnalow:
http://tradepolonica.pl/
Tutaj klada nacisk na jakosc transakcji.Zyski sa widoczne kazdego dnia poniewaz raczej skalpuja lub lapia wieksze liczby pipsow przy danych makro.Korzystam juz trzeci miesiac.Moje wyniki z syganalow w zalacznikach.Przy ich sposobie handlu dodatkowe zyski ze spreadu sa najciekawsza forma zarobku.Poprostu daja zarobic takze na tym ze niezaleznie od tego czy transakcja jest stratna czy zyskowna i tak na tym zarabiamy.Co wedug mnie daje pewna przewage nad rynkiem.
Jak narazie czerwiec byl zdecydowanie najlepszy ze wszystkich miesiecy..
Sam tez troche handluje ale z roznymi efektami.Narazie testuje jeden ze wskaznikow ktory zakupilem na allegro.
Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ
Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA
ja jestem dopiero z serwisem tradepolonica.pl od miesiaca ale to co dzisiaj zrobili to normalnie szok ponad 170pipsow zysku w jeden dzien.Wedlug mnie dobre jest i 20 pipsow na dzien.Ale tutaj akurat rynek na to pozwolil.Nigdy sie nie spodziewalem ze mozna w taki sposob handowac na rynku jak oni to robia.Mase pozycji zabezpieczajacych.Uzywam nieco mniejszych ustawien niz Pan ze wzgledu na moj depozyt.
Jeżeli są zarobki z tradepolonica to bardzo dobrze bo różnie z nimi bywało jak czytałem......
Chyba też zacznę sprzedawać sygnały za 500 pln i systemy na allegro bo patrzę, że jest masa frajerów, którzy wierzą, że ktoś im da pieniądze za darmo ! Chyba muszę sobie wolne od forum zrobić, bo już nawet w journalach zaczyna się agitacja, a mnie osobiście szlag trafia jak czytam takie brednie... i pewnie nie tylko mnie. Widziałem na allegro, że ktoś kupił jakieś sygnały za 2,5K, gdzie na myfxbooku widać konto a na nim trejdy trzymane po 19 dni z profitem 8 pips na EU !!!
Ze swojej strony chciałbym tylko pogratulować frajerstwa.
PS: Ogarnijcie się ludzie i myślcie bo potem krążą tylko ploty o tym jaki to rynek kapitałowy jest zły

Ze swojej strony chciałbym tylko pogratulować frajerstwa.
PS: Ogarnijcie się ludzie i myślcie bo potem krążą tylko ploty o tym jaki to rynek kapitałowy jest zły

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nawet jak ktos kupi glupiego robota na allegro to zawsze to jest jakas nauka.przynajmniej bedzie wiedzial co taki robot potrafi robic i jak to dziala.no to nie byly sygnaly za 2500zl tylko robot za 2500zl a to troche co innego.
ku przestrodze warto dodac ze roboty w dluzszym terminie poprostu przestaja dzialac i przynosza straty.
tutaj robot za 16 k :
http://allegro.pl/system-100-forex-ea-r ... 00333.html
ciekawe czy koles kogos naciagnie na taka cene
ku przestrodze warto dodac ze roboty w dluzszym terminie poprostu przestaja dzialac i przynosza straty.
tutaj robot za 16 k :
http://allegro.pl/system-100-forex-ea-r ... 00333.html
ciekawe czy koles kogos naciagnie na taka cene
Ten robot za 16K to prawie "Vegas" podwaja zlecenia. trzeba mieć duże depo by wytrzymał szybkie ruchy.
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

W zeszłym roku napisałem sobie robota (uczelnia = brak czasu na trejdy, a wiadomo: pieniądze nie śmierdzą). Wynik na wykresie powalający: z 500 € w cztery miesiące do prawie 1,5 mln €. Tyle backtesty. Forwardtesty - cóż, depo wyczyszczone w dwa miesiące (na szczęście demo). To tak w ramach przestrogi: wykresy fajnie wyglądają, jeśli umie się je dopasować do odpowiednich ruchów na rynku. To, co działało przez te moje 4 miesiące w backtestach, kompletnie nie działa teraz. Ale wykresik wygląda pięknie, nic tylko próbować sprzedać automat na allegro, może znajdzie się chętny 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myślę ze twój robot ma potencjał. Tylko dane historyczne miałeś kiepskie.
Zalecałbym testy na dłuższym okresie niż 4 mies. Klika lat wstecz zobaczyć jak się zachowuje
Potem optymalizacja na 10 latach i masz grala
Zalecałbym testy na dłuższym okresie niż 4 mies. Klika lat wstecz zobaczyć jak się zachowuje
Potem optymalizacja na 10 latach i masz grala

Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

-
- Stały bywalec
kurde, to chyba pierwszy sensowny system jaki widzę na Allegrozbinow3411 pisze:http://allegro.pl/forex-simple-profit-p ... 47937.html korzysta ktoś??

-
- Pasjonat
Taaaaa sensowny system,przecież widać,ze przykłady są z ostatnich danych banków i w te dni można było zebrać mnóstwo pipsow bez zbędnego systemu z allegro.
A poza tym widzę stop loss grubo ponad sto pipsow, w nie których miejscach -zdecydowanie za dyzo,chyba,ze dla naiwnych.
Coraz więcej ludzi chce zarobić na foreksie wiec sprzedaje system na allegro hehe
A poza tym widzę stop loss grubo ponad sto pipsow, w nie których miejscach -zdecydowanie za dyzo,chyba,ze dla naiwnych.
Coraz więcej ludzi chce zarobić na foreksie wiec sprzedaje system na allegro hehe
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 21:56 przez ADASKO2012, łącznie zmieniany 2 razy.