DayTrading: Wtorek 23.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 23.07.2013
Nie wiem, ale z pokerem online ludzie w stanach też mieli spore problemy swego czasu. Pewnie gambling zwalczają czy coś
amerykanie maja inne reguly, ktore narzucilo im SEC... np. nie moga otwierac na tym samym intrumencie 2 lub wiecej przeciwnych pozycji, w europie to norma -- takich kwiatkow jest wiecej, wiec pewnie brokerzy nie chca sie bawic w durne regulacje SEC, zmieniac standardy dla kazdego klientaCiapul pisze:A wiecie dlaczego Amerykanie nie mogą forexować ?
Przynajmniej w xm : Regiony zastrzeżone: Firma Trading Point of Financial Instruments Ltd nie świadczy usług dla obywateli Stanów Zjednoczonych, Korei Północnej oraz Iranu.
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
ja wszedłem w S na edku ejku i kiwiedytak5 pisze:wlasnie chyba jestesmy w okresie kiedy najlepsza strategia jest trzymanie sie z dala od tradowania, mi osobiscie miesiace: lipiec, sierpien to nic dobrego, w ubieglym roku, w czasie wakacji to byla wtopa za wtopa, potem do konca pazdziernika musialam odrabiac. mowiac krotko: BAAARDZO uwazam. taka moja opinia: sluszna czy nie, to juz sami ocenciemiskof7 pisze:Czy mi się wydaje czy mamy ogólny brak koncepcji ?![]()
a tak a propos tego konta w XM... mysle ze oferta jest OK, najwyzej czyjes 100 eurasow pojdzie w kosmos
ujek L ale bardzo nieśmiało

nie jestem pewna S na ejku... cena mi sie tu ciagle dynada w okolicach mojego pivota (131.27) i jakos nie moze sie wykazac jakims konkretnym kierunkiem... ja odpuszczam, ale zycze ci powodzeniamiskof7 pisze:ja wszedłem w S na edku ejku i kiwiedytak5 pisze:wlasnie chyba jestesmy w okresie kiedy najlepsza strategia jest trzymanie sie z dala od tradowania, mi osobiscie miesiace: lipiec, sierpien to nic dobrego, w ubieglym roku, w czasie wakacji to byla wtopa za wtopa, potem do konca pazdziernika musialam odrabiac. mowiac krotko: BAAARDZO uwazam. taka moja opinia: sluszna czy nie, to juz sami ocenciemiskof7 pisze:Czy mi się wydaje czy mamy ogólny brak koncepcji ?![]()
a tak a propos tego konta w XM... mysle ze oferta jest OK, najwyzej czyjes 100 eurasow pojdzie w kosmos
ujek L ale bardzo nieśmiało
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
Złotko wskaże kierunekedytak5 pisze: nie jestem pewna S na ejku... cena mi sie tu ciagle dynada w okolicach mojego pivota (131.27) i jakos nie moze sie wykazac jakims konkretnym kierunkiem... ja odpuszczam, ale zycze ci powodzenia
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- MowmiSasiad
- Pasjonat
W USA maxymalna dźwignia to 1:50 plus broker musi założyć nową spółkę tylko na działanie w USA. Zauważ, że większość brokerów nie obsługuje klientów z USA czy Kanady. No chyba, że masz proof of residence z innego kraju ;-)Ciapul pisze:A wiecie dlaczego Amerykanie nie mogą forexować ?
Przynajmniej w xm : Regiony zastrzeżone: Firma Trading Point of Financial Instruments Ltd nie świadczy usług dla obywateli Stanów Zjednoczonych, Korei Północnej oraz Iranu.
- Konrad Pustelnik
- Stały bywalec
Sądząc po ankiecie koncepcja pro spadkowamiskof7 pisze:Czy mi się wydaje czy mamy ogólny brak koncepcji ?

Analitycy raczej mają sprzeczne pomysły, także Oanda kieruje i krótkoterminowy trend.
Indeks dolarowy na genialnym wsparciu - bez kopyta nie przejdzie
Czyżby cały dzień konsoli ?

Market action discounts everything
dax wystrzelił
to teraz może edek ?
to teraz może edek ?
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"