Po prostu przepada. W żadnym wypadku nie trzeba go spłacać.kk.dreamer pisze: A ktoś doczytał co, jeśli stracisz ten kredyt? Trzeba go oddać czy poprostu przepada?
Piotr Kurszewski
Business Development Manager

Po prostu przepada. W żadnym wypadku nie trzeba go spłacać.kk.dreamer pisze: A ktoś doczytał co, jeśli stracisz ten kredyt? Trzeba go oddać czy poprostu przepada?
Dziekuję za odpowiedźXM-Polska pisze:Po prostu przepada. W żadnym wypadku nie trzeba go spłacać.kk.dreamer pisze: A ktoś doczytał co, jeśli stracisz ten kredyt? Trzeba go oddać czy poprostu przepada?
Piotr Kurszewski
cytrynek pisze:Odnosnie broka. Przy rejestracji nie musiałem nawet przesyłać żadnych skanów dokumentów. Przy potencjalnej wypłącie pewnie trzeba uzupełnić![]()
XM-Polska pisze:Po prostu przepada. W żadnym wypadku nie trzeba go spłacać.kk.dreamer pisze: A ktoś doczytał co, jeśli stracisz ten kredyt? Trzeba go oddać czy poprostu przepada?
Piotr Kurszewski
Uważam, że każdy brok pracuje na siebie. Plus 500 to nie XEM. Pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam.kiela pisze:cytrynek pisze:Odnosnie broka. Przy rejestracji nie musiałem nawet przesyłać żadnych skanów dokumentów. Przy potencjalnej wypłącie pewnie trzeba uzupełnić
XM-Polska pisze:Po prostu przepada. W żadnym wypadku nie trzeba go spłacać.kk.dreamer pisze: A ktoś doczytał co, jeśli stracisz ten kredyt? Trzeba go oddać czy poprostu przepada?
Piotr Kurszewski
Widze analogie do Plus500 z ktorymi byly duze problemy..
wlasnie chyba jestesmy w okresie kiedy najlepsza strategia jest trzymanie sie z dala od tradowania, mi osobiscie miesiace: lipiec, sierpien to nic dobrego, w ubieglym roku, w czasie wakacji to byla wtopa za wtopa, potem do konca pazdziernika musialam odrabiac. mowiac krotko: BAAARDZO uwazam. taka moja opinia: sluszna czy nie, to juz sami ocenciemiskof7 pisze:Czy mi się wydaje czy mamy ogólny brak koncepcji ?
Edyta. Nie ma to jak nauka na koncie realedytak5 pisze:wlasnie chyba jestesmy w okresie kiedy najlepsza strategia jest trzymanie sie z dala od tradowania, mi osobiscie miesiace: lipiec, sierpien to nic dobrego, w ubieglym roku, w czasie wakacji to byla wtopa za wtopa, potem do konca pazdziernika musialam odrabiac. mowiac krotko: BAAARDZO uwazam. taka moja opinia: sluszna czy nie, to juz sami ocenciemiskof7 pisze:Czy mi się wydaje czy mamy ogólny brak koncepcji ?![]()
a tak a propos tego konta w XM... mysle ze oferta jest OK, najwyzej czyjes 100 eurasow pojdzie w kosmos