abe liczy na 2/3 żeby gospodarke poreformowaćMark pisze:myślisz że ABE niewygra?lukweb pisze:ujek też niepewny do tych wyborów niedzielnych
chyba że już rynki przewidują ich wynik po prostu i dlatego sie osłabiał dzisiaj
DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
no właśnie myśle że wygraMark pisze:myślisz że ABE niewygra?lukweb pisze:ujek też niepewny do tych wyborów niedzielnych
chyba że już rynki przewidują ich wynik po prostu i dlatego sie osłabiał dzisiaj
w sumie to on odpowiada za tę luźną politykę monetarną w japonii
dlatego jak wygra, to dostania mandat że dobrze robi
Nec Hercules contra plures...
Co myślicie o EUR/PLN?
Od 2 dni poruszamy się w przedziale 1 grosza 4,24 - 4,25.
Na D1 w ciekawym miejscu.
Od 2 dni poruszamy się w przedziale 1 grosza 4,24 - 4,25.
Na D1 w ciekawym miejscu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A paypal ? Gram przez Oanda i dostali kasę paypalem .Wypłaty przelewają mi na paypal.neosb pisze:@Mark gram u oandy - zwykły, ale mam też konto ecn u tradersway na mt4 i cTrader (dlatego tam założyłem) i nie nażekam... no może tylko troche z przepłacaniem przez internetowe banki jest troche za dużo roboty i prowizji, ale jakoś mam niechęć do polskich brokerów po sparzeniu się dm pkobp.
cos na jutro dla zainteresowanych :
Diamonds Trading Signals Trade Plan
Canada Core CPI - 8:30am NY time (Friday, July 19)
--–––––————————————————————–––––--
Traded currency pair : USDCAD
Initial spike duration limit : 15 seconds
Initial spike price action threshold : 10 pips
Triggering retracement percentage : 40 %
Retracement duration limit : 40 seconds
Maximum trade hold time after release : 15 minutes
Stop loss : 10 pips
Take profit : 10 pips
Maximum spread : 2 pips
Diamonds Trading Signals Trade Plan
Canada Core CPI - 8:30am NY time (Friday, July 19)
--–––––————————————————————–––––--
Traded currency pair : USDCAD
Initial spike duration limit : 15 seconds
Initial spike price action threshold : 10 pips
Triggering retracement percentage : 40 %
Retracement duration limit : 40 seconds
Maximum trade hold time after release : 15 minutes
Stop loss : 10 pips
Take profit : 10 pips
Maximum spread : 2 pips
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
edytak5 pisze:panie laktor chyba Pan mial troche inne zdanie co do ejka... jak tam eSki?... obsowka teraz ale chyba Pan nie sadzisz ze nie zdobywamy gory?laktor pisze:@ Camilio wybacz ale nie było mnie przy kompie, ja ze swojej strony żeby się nei powtarzać dodam linka do czegoś co swego czasu napisałem, może jest to delikatnie na wyrost ale przemyśl ten tekst i odpowiedz sobie czy CIe to przeraża, bo jeśli tak- to graj tylko dla przyjemności, gdyż zarobić bez żelaznej samokontroli i znajomości podstaw rynku się nie da (długoterminowo i regularnie)
http://forex-nawigator.biz/forum/szukam ... 98-40.html
Kangur ma chyba jeszcze nieco miejsca na górze co?
nie wiem o jakim innym zdaniu mowa, obie eski zamknąłem pare godzin temu z zyskiem o czym zresztą napisałem tak jak o tym że będzie ciekawie biorąc pod uwagę miejsca w których ujek i ejek były
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
ooo to zwracam honor... gratuluje zysku!!!laktor pisze:edytak5 pisze:panie laktor chyba Pan mial troche inne zdanie co do ejka... jak tam eSki?... obsowka teraz ale chyba Pan nie sadzisz ze nie zdobywamy gory?laktor pisze:@ Camilio wybacz ale nie było mnie przy kompie, ja ze swojej strony żeby się nei powtarzać dodam linka do czegoś co swego czasu napisałem, może jest to delikatnie na wyrost ale przemyśl ten tekst i odpowiedz sobie czy CIe to przeraża, bo jeśli tak- to graj tylko dla przyjemności, gdyż zarobić bez żelaznej samokontroli i znajomości podstaw rynku się nie da (długoterminowo i regularnie)
http://forex-nawigator.biz/forum/szukam ... 98-40.html
Kangur ma chyba jeszcze nieco miejsca na górze co?
nie wiem o jakim innym zdaniu mowa, obie eski zamknąłem pare godzin temu z zyskiem o czym zresztą napisałem tak jak o tym że będzie ciekawie biorąc pod uwagę miejsca w których ujek i ejek były

ee tam pojedyncze zlecenia są ważne ale jak to mówi kolega Proffesion liczy się statystyka i to żeby krzywa kapitału rosła w czasie, czasem trzeba co nieco wtopić, mnie osobiście by nie przeszkadzało jakbyśmy wszyscy tu na forum wydzierali równo kase bankierom ale ze względu na stopień trollingu paru wybitnych jednostek to po prosut niemożliwe a szkoda, bo banksterce i tak nie ubędzie a nas tu paredziesiąt osób mogłoby się jeszcze skuteczniej wzbogacać, taki według mnie (obok odreagowania i relaksu co też się daje w żartach tu robić) ma sens to forum. ale to moja opinia
Swoją drogą miło widzieć drugą przedstawicielkę płci pieknej, zawsze twierdze że Wasza obecność łagodzi obyczaje

Swoją drogą miło widzieć drugą przedstawicielkę płci pieknej, zawsze twierdze że Wasza obecność łagodzi obyczaje

laktor pisze:ee tam pojedyncze zlecenia są ważne ale jak to mówi kolega Proffesion liczy się statystyka i to żeby krzywa kapitału rosła w czasie, czasem trzeba co nieco wtopić, mnie osobiście by nie przeszkadzało jakbyśmy wszyscy tu na forum wydzierali równo kase bankierom ale ze względu na stopień trollingu paru wybitnych jednostek to po prosut niemożliwe a szkoda, bo banksterce i tak nie ubędzie a nas tu paredziesiąt osób mogłoby się jeszcze skuteczniej wzbogacać, taki według mnie (obok odreagowania i relaksu co też się daje w żartach tu robić) ma sens to forum. ale to moja opinia![]()
dziekuje za ostatnie zdanie... zaczerwienilam sie

Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 21:48 przez edytak5, łącznie zmieniany 1 raz.
edytak5 pisze:laktor pisze:ee tam pojedyncze zlecenia są ważne ale jak to mówi kolega Proffesion liczy się statystyka i to żeby krzywa kapitału rosła w czasie, czasem trzeba co nieco wtopić, mnie osobiście by nie przeszkadzało jakbyśmy wszyscy tu na forum wydzierali równo kase bankierom ale ze względu na stopień trollingu paru wybitnych jednostek to po prosut niemożliwe a szkoda, bo banksterce i tak nie ubędzie a nas tu paredziesiąt osób mogłoby się jeszcze skuteczniej wzbogacać, taki według mnie (obok odreagowania i relaksu co też się daje w żartach tu robić) ma sens to forum. ale to moja opinia![]()
dziekuje za ostatnie zdanie... zaczerwienilam sie
no wiadomo klanowi mapetów nie sposób się oprzeć , ale pamiętaj że najprzystojniejszy jest Bemowo