hahahahahahalaktor pisze:edytak5 pisze:laktor pisze:ee tam pojedyncze zlecenia są ważne ale jak to mówi kolega Proffesion liczy się statystyka i to żeby krzywa kapitału rosła w czasie, czasem trzeba co nieco wtopić, mnie osobiście by nie przeszkadzało jakbyśmy wszyscy tu na forum wydzierali równo kase bankierom ale ze względu na stopień trollingu paru wybitnych jednostek to po prosut niemożliwe a szkoda, bo banksterce i tak nie ubędzie a nas tu paredziesiąt osób mogłoby się jeszcze skuteczniej wzbogacać, taki według mnie (obok odreagowania i relaksu co też się daje w żartach tu robić) ma sens to forum. ale to moja opinia![]()
Swoją drogą miło widzieć drugą przedstawicielkę płci pieknej, zawsze twierdze że Wasza obecność łagodzi obyczaje
dziekuje za ostatnie zdanie... zaczerwienilam sie
no wiadomo klanowi mapetów nie sposób się oprzeć , ale pamiętaj że najprzystojniejszy jest Bemowo![]()
![]()
DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
no to PAA muppetku.. ide sie przespac z nadzieja ze moje eLki mnie nie zdradza do asian sessionlaktor pisze:edytak5 pisze:laktor pisze:ee tam pojedyncze zlecenia są ważne ale jak to mówi kolega Proffesion liczy się statystyka i to żeby krzywa kapitału rosła w czasie, czasem trzeba co nieco wtopić, mnie osobiście by nie przeszkadzało jakbyśmy wszyscy tu na forum wydzierali równo kase bankierom ale ze względu na stopień trollingu paru wybitnych jednostek to po prosut niemożliwe a szkoda, bo banksterce i tak nie ubędzie a nas tu paredziesiąt osób mogłoby się jeszcze skuteczniej wzbogacać, taki według mnie (obok odreagowania i relaksu co też się daje w żartach tu robić) ma sens to forum. ale to moja opinia![]()
Swoją drogą miło widzieć drugą przedstawicielkę płci pieknej, zawsze twierdze że Wasza obecność łagodzi obyczaje
no wiadomo klanowi mapetów nie sposób się oprzeć , ale pamiętaj że najprzystojniejszy jest Bemowo![]()
![]()
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Edek to już raczej tylko S - jak myślicie ????
Pospieszyłem się i poszukam wejścia wyżej
Pospieszyłem się i poszukam wejścia wyżej
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 21:55 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Witam,
Co sadzicie o KGHM warto jutro wejsc?
Pozdrawiam
Co sadzicie o KGHM warto jutro wejsc?
Pozdrawiam
ekhem proszę mnie tu nie dekoncetrowaćedytak5 pisze:
![]()
no to PAA muppetku.. ide sie przespac z nadzieja ze moje eLki mnie nie zdradza do asian session
Apropos wszelakich zaparć, czy frank z dolarem czekają na wystrzał czy jak , ktoś ma pomysł?
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
czas na UJ pod 100.80 
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
marekdt pisze:czas na UJ pod 100.80
pewnie dolecą do 100,80 ale jeszcze troche pomieszają :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
ED nadal S:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 22:06 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
laktor pisze:
![]()
Trza było brać us.30.Ciapul pisze:US.500 na nowych szczytach...
50 pips piechota nie chodzi.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.